Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков, който е под домашен

...
Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков, който е под домашен
Коментари Харесай

Чоков бил в ресторанта да си купи храна, но седнал за...

Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков, който е под домакински арест, бил влезнал за минути в столичния ресторант, където бе сниман на маса с тежки чаши, с цел да си вземе храна.
Такава версия показа пред bTV брачната половинка му Цветелина Нелова откакто фотоси демонстрираха по какъв начин Чоков седи на маса в ресторант, вместо да е в дома си.

Ден след фоторазказа представителят на основния прокурор Сотир Цацаров - Румяна Арнаудова разгласи че Чоков бил пуснат да отиде на ортодонт и за това е засечен в столичен ресторант до момента в който е под домакински арес. От прокуратурата желаеха Чоков да бъде върнат още веднъж в ареста.

Жената на подсъдимия че Чоков имал позволение да излезе и на път от зъболекаря седнал да си купи храна. Малко по-късно пазаруването на храна се трансформира в коледен ваучър. " Бил е няколко минути там, не часове ", сподели Нелова и незабавно добави, че служителите на реда го били задържали в заведението до момента в който му ревизират документите.

Първоначалната реакция на брачната половинка на Чоков бе, че фотосите на мъжа й са фотомонтаж. След съвсем денонощие тя разгласи, че фотосите не били монтаж, никой не ги отричал, а брачният партньор й просто отишъл да си вземе храна.

Значително усъвършенстваното здравословно положение на Чоков, който в съда бе разнасян на носилка, само че отвън стените на Темида се придвижва с лекост и се хвали, че прави по 100 лицеви опори дневно, жена му съобщи, че е резултат от положителното лекуване.

Има диабет, полиневропатия в тежка форма и ставно заболяване, изясни жена му. Това са болести, които не минават за ден-два, а са цялостен живот, съобщи Нелова и пред Нова телевизия.
Макар да показва положително здраве отвън съда Чоков е болен, по думите на жена му, само че непрекъснато се лекува.

Относно върналите се палежи, закани и принуждение в Галиче откакто Чоков бе пуснат от ареста, госпожа Чокова разгласи, че хората, чиито коли и парцели са запалени, си ги палили сами, с цел да набедят брачна половинка й.

Относно опасението, че до края на делото всички очевидци могат да се откажат, съгласно Нелова това било резултат, тъй като хората, престрашили се да свидетелстват, по думите й говорели лъжи.

По думите й: " Веселин Тушинов постоянно търси виновността в другия и той му е отговорен ". Съпругата на Чоков разгласи, че не знае къде е парцелът на очевидеца, който е разпален. На въпрос на журналиста, че този парцел е прилежащ на техния, Нелова съобщи, че не го разпознава.

Той заболяванията ги има, за жалост, сподели брачната половинка му. Те са установявани не един път и два пъти. Вещите лица са употребявали и документи, направена от други лекари. Той непрекъснато се лекува. По думите й Чоков е имал е позволение от съда да отиде на ортодонт на 17 декември, когато беше сниман в столичен ресторант.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР