Бившият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров ще

...
Бившият капитан на националния отбор на България Стилиян Петров ще
Коментари Харесай

Дуисбург и Илия Груев посрещат Стенли, награждават Капитана със специален приз

Бившият капитан на националния тим на България Стилиян Петров ще бъде почетен с почетен приз " Пазител на традицията " в Германия. На годишния едноименен шампионат присъединяване ще вземат някогашният му клуб Астън Вила, испанският Малага и немските Херта и Дуисбург, където ще се организира и конкуренцията.

Старши треньор на " зебрите " е българинът Илия Груев, който съумя да ги вкара от Трета лига във Втора Бундеслига предишния сезон. Мини-надпреварата е тази неделя, а времетраенето ще е 45 минути на мач. Идеята на събитието е да се запазят традициите както в фамилията, по този начин и във футбола. Затова и право на присъединяване имат единствено тимове с над 50-годишна история.

Турнирът е за почитателите да прекарат повече време със фамилията си и дружно да се насладят на шоуто. Легендата на Селтик и Вила Стилиян Петров ще е почетен посетител на шампионата и ще получи приз, който се връчва на хора с особени заслуги във футбола.

Миналата година играчът на Айнтрахт (Франкфурт) Александър Майер бе почетен с премията, която му бе връчена за особена честност към клуба, в който играе от 2004 година. " Стилиян е един от най-големите във футбола, а историята на живота му е трогателна ", обявиха уредниците на шампионата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР