Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов говори за Левски

...
Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов говори за Левски
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Бих работил с Петър Хубчев в Левски

Бившият капитан на националния тим Ивелин Попов приказва за Левски и Петър Хубчев. Попето призна пред сътрудниците от " Канал 3 ", че би работил под управлението на Хубси на " Герена ".

" Конкретно предложение към мен от български клуб не е имало. Обаждания, подпитвания - да. От водещите тимове - Левски, Лудогорец. Завръщане в Левски? С оглед това, което се случва в България на този стадий не. Трябва да се промени отношението към треньорите. По медиите пишат, че Хубчев е отбранителен треньор. За мен не е отбранителен треньор. Футболът доста се промени. В България доста малко хора схващат футбола. Хубчев е съвременен треньор. Работи шест месеца. Този човек би трябвало да работи най-малко 4-5 години, с цел да построи тима.

Героят от САЩ'94 е точният човек за Левски. На 100%. По-подходящ не виждам от него. С Хубчев бих работил в Левски. Сега към този момент си имам задължения с Ростов. С него бих работил постоянно. Познавам го като треньор. Знам вижданията му. Това е един актуален европейски треньор. В момента Левски има тим. Не са подвластни единствено от един човек. Класата ще пристигна с труд. Ако имаш по-малко класа, ще компенсираш с битка, експанзия ", сподели 32-годишният футболист.

" Казват, че Хубчев е дефазивен треньор. С Берое приключи втори в шампионата. Берое след него по-напред от пето място завършвал ли е. Идването на новия треньор в Лудогорец (б.р. - Павел Върба) е плюс за Левски. На 15-16 индивида от Лудогорец през лятото им изтичат договорите. Неминуемо ще има промяна на поколенията. Ще има нови футболисти. Българският футбол не е мощен, само че доста мъчно се играе. Зависи какви чужденци ще дойдат, какъв брой време ще има би трябвало за акомодация. Левски има своя късмет за купата. Лудогорец? В живота не знаеш какво ти следва. Досега не съм се замислял за завръщане в България ", добави Попето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР