Бившият капитан на националния отбор и ЦСКА Георги Димитров -

...
Бившият капитан на националния отбор и ЦСКА Георги Димитров -
Коментари Харесай

Джеки нападна Мауридес, Ел Маестро и ЦСКА-София

Бившият капитан на националния тим и ЦСКА Георги Димитров - Джеки се изрече доста сериозно по адрес на нападателя на ЦСКА-София Мауридес. Бразилецът е в недружелюбност в последните дни, откакто пропусна по обикновен метод дузпа против Берое.

" Такива некадърници в България под път и над път. Неудобно ми е да разясня някакви смешни футболисти. Срам ме е, че има такива като него, които единствено тъпчат тревата на " Армията ", където в миналото съм играл и аз ", разяснява Джеки пред " България Днес ". Въпреки нежеланието си, той продължава " разбора " на Мауридес.

" Имам възприятието, че е сакат с единия крайник. Подиграват се с почитателите. Той няма нищо общо с тази игра, не може да стопира топката. Има голямо самочувствие и заема мястото на някое българско момче. Затова и в националния тим няма избор на футболисти. Трябва най-малко 20-30 години да минат, с цел да се смени манталитетът ", добавя Джеки.

" Феновете по тази причина пускат димки, с цел да не гледат какво става на терена, тъй като не им е забавно. Ел Маестро също е негодник. Досега са му дърпали ушите някъде и са го поставили на пейката за треньор на ЦСКА. Обяснява ми, че изгубил всички дербита, тъй като били на непозната терен. Ние сме ставали първи, тъй като постоянно сме побеждавали на открито. А този палячо ще ни поучава по какъв начин се играе футбол.

Оранжевото постоянно ще прозира изпод. Магат и Ериксон щели да водят...Това са истории на фаллшиви герои, както в песента на Тодор Колев ", приключва Джеки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР