Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов гласува в българското

...
Бившият капитан на националния отбор Димитър Бербатов гласува в българското
Коментари Харесай

Бербатов: Винаги съм знаел, че бъдещето ми е свързано с България

Бившият капитан на националния тим Димитър Бербатов гласоподава в българското посолство в Лондон. Шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед взе участие на форума Bulgaria Wants You, имащ за цел да стимулира българската общественост да се върне и да работи в България. Бившата звезда на " алените дяволи ", Тотнъм, ЦСКА, Байер (Леверкузен) и Монако беше дружно с княз Кирил Сакскобургготски и артиста Димитър Маринов.

" Още когато играех футбол, беше в съзнанието ми и знаех, че един ден ще се върна в България, с цел да дам назад на страната си, на младежта, на децата. Неслучайно имам фондация от 15 години, която поддържа надарените деца. Винаги съм знаел, че бъдещето ми е обвързвано с България. Всеки води борби, не би трябвало да ни плашат тези неща. 
10  Димитър Бербатов в
Дори хората, живеещи в чужбина, да решат да останат зад граница, те въпреки всичко съставляват България, остават си българи. Навиците, които са придобили в България си остават - положителни или неприятни, уповавам се множеството да са положителни. А в случай че са научили хубави неща и решат да се върнат да ги приложат в България, това ще бъде хубаво за всички нас ", показа Бербатов пред " 24 часа ". 
 Лечков: Бях много търпелив, само че към този момент няма да е по този начин Лечков: Бях много търпелив, само че към този момент няма да е по този начин
" Не мога да кажа на някого " върни се " или " остани " - всеки самичък си прави избора, както през днешния ден вършим личния си избор. Надявам след толкоз доста избори в политиката най-сетне да се стигне до рационално решение, което да е положително за България, с цел да може да има една непоклатимост и страната да се развива ", добави именитият нападател.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР