Бившият капитан на английския национален отбор Уейн Рууни не води

...
Бившият капитан на английския национален отбор Уейн Рууни не води
Коментари Харесай

Рууни не води война с ръководството на Дарби Каунти

Бившият капитан на британския народен тим Уейн Рууни не води "война за заплати " с Дарби Каунти, когато втородивизионният клуб се пробва да излезе от финансовата рецесия, породена от пандемията от ковид.

34-годишният някогашен нападател на Евертън и Манчестър Юнайтед води договаряния с управлението на "овните " от името на своите съотборници по предложение на клуба за отсрочване заплащането на заплатите на играчите с 50 %.

"Твърденията, че Уейн е във "война за заплати " с клуба са по едно и също време подвеждащи и безполезни ", съобщи за БиБиСи представител на Рууни. Повечето клубове организират договаряния със своите футболисти по отношение на краткотрайно понижаване на заплатите.

"Като част от тези полемики е изцяло вярно и обикновено Уейн да бъде на напред във времето, той е един от най-опитните и няма никакво съмнение за това, което би трябвало да се направи ", сподели още неговият представител. Рууни, който мина в Дарби през януари, е връзката сред управлението и тима на "овните ". Бившият британски национал към този момент съобщи, че натискът от клубовете към играчите за понижаване на заплатите им е "позор ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР