Бившият изпълнителен директор на RTL Дирк Геркенс ще консултира и

...
Бившият изпълнителен директор на RTL Дирк Геркенс ще консултира и
Коментари Харесай

Бивш шеф на голям немски канал ще дърпа конците в Нова телевизия

Бившият изпълнителен шеф на RTL Дирк Геркенс ще съветва и следи дейностите на Нова ТВ, оповестиха от "Юнайтед Медия ", новият притежател на малкия екран.

Изп.директор на компанията, която закупи преди дни медийна група "Нова Броудкастинг груп " - най-голямата мултиплатформена медийна компания в България, анонсира съществени планове за развиването на сдружението.

"С наслада посрещаме „ Нова “ и нейните чиновници в фамилията на „ Юнайтед Груп “.

България е прелъстителен пазар за нас и като част от „ Юнайтед Груп “ „ Нова Броудкастинг Груп “ ще продължи да надгражда мощните си страни.

Това ни дава опцията да реализираме синергия и да разтеглим мащаба си, с цел да увеличим вложенията си в локално наличие, което да удовлетвори нашите клиенти ", сподели основният изпълнителен шеф на „ Юнайтед Груп “ Виктория Боклаг.

Придобиването на „ Нова Броудкастинг Груп “ е в сходство със тактиката на „ Юнайтед Груп “ да има както телекомуникационни, по този начин и медийни компании на пазарите, където оперира.

Платформата на компанията сплотява водещите оператори и най-хубавите производители на наличие в Югоизточна Европа.

Медийното поделение на „ Юнайтед Груп “, „ Юнайтед Медиа “, всяка година създава повече от 20,000 часа автентично наличие и излъчва повече от 30 канала, които са разполагаем за наземни, кабелни, DTH, OTT и IPTV платформи.

На българския пазар „ Юнайтед Груп “ има телеком опертаора VIVACOM.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР