Бившият изпълнителен директор на Георги Илиев-Майкъла призова всички фенове на

...
Бившият изпълнителен директор на Георги Илиев-Майкъла призова всички фенове на
Коментари Харесай

Майкъла: Време е и ние като Левски да помогнем на любимия клуб

Бившият изпълнителен шеф на Георги Илиев-Майкъла прикани всички почитатели на отбора в народен и международен мащаб да се включат в даряването на средства за изплащането на клубния дълг към няколко някогашни футболисти на " алените ". Според него повече от половината сума би могла да се събере, в случай че половин милион последователи дарят по 3 лв..
" Сега ще се преброим какъв брой българи в действителност обичаме ЦСКА. Ако 500 000 индивида дарят по 3 лева, ще се съберат милион и половина. Ето това към този момент е сериозна помощ за клуба ", съобщи Илиев пред " България Днес ".
Самият той е безапелационен, че също ще взе участие в акцията, която цели да подкрепи управлението да заплати над 2,5 милиона лв. по делата на Юнес Бенжелюн и няколко други някогашни играчи, по които беше наказан клубът. Докато не се издължи, ЦСКА няма право да притегля и картотекира футболисти в интервал на два следващи трансферни прозореца.
" От много време Левски се устоя от почитателите и в този момент ние също ще би трябвало да оказваме помощ на обичания си тим. Моят апел е да се включат колкото се може хора, даже и да вземат участие с по-скромни суми ", добави Майкъла.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР