Бившият изпълнител на IRS, обвинен в изтичане на данъчни декларации

...
Бившият изпълнител на IRS, обвинен в изтичане на данъчни декларации
Коментари Харесай

Бивш изпълнител на IRS, обвинен в кражба на данъчните декларации на Тръмп, се признава за виновен

Бившият реализатор на IRS, упрекнат в приключване на данъчни заявления на някогашния президент Доналд Тръмп и кражба на данъчна информация за хиляди от най-богатите хора в Съединени американски щати, се призна за отговорен във федералния съд в четвъртък.

Прокурорите споделят, че Чарлз Литълджон от Вашингтон, окръг Колумбия, е изпратил данъчните заявления на Тръмп и други данни на две медии, които „ разгласяват голям брой публикации, описващи данъчната информация, която са получили от ответника “.

Литълджон се призна за отговорен по едно обвиняване за откриване на данъчна информация, за което беше упрекнат в края на септември.

Престъплението на изпълнителя засегна толкоз доста хора, че прокурорите възнамеряват да основат обществен уеб страница, с цел да уведомяват жертвите за всяко развиване на случая.

По време на чуването юристът на Тръмп даде изказване за влияние върху жертвата, като назова закононарушението „ впечатляващо нарушаване “.

Адвокатът на Тръмп, Алина Хаба, сподели, че декларациите на Тръмп се „ държат в трезор в IRS “ и допусна, че приключването може да е коствало гласовете на Тръмп на изборите през 2020 година

Хаба сподели, че Тръмп се опълчва на съглашението за признание на виновността и прикани за оптималната присъда от пет години затвор за Литълджон.

Съдия Ана Рейес, федералният арбитър, който следи случая, сподели, че е съгласна „ изцяло, че всеки, който взема закона в свои ръце, е недопустим “.

„ Не мога да преувелича какъв брой съм смутен от това, което се случи “, сподели Рейес. „ Не се заблуждавайте, това не беше задоволително. “

Изслушването по присъдата е планувано за 29 януари.

Тази история е обновена с спомагателни разработки.

Кейси Ганън от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР