Бившият италиански тенисист Адриано Паната стана поредният, който се включи

...
Бившият италиански тенисист Адриано Паната стана поредният, който се включи
Коментари Харесай

Бивш шампион от Шлема нападна Джокович

Бившият италиански тенисист Адриано Паната стана следващият, който се включи в дебата за „ тримата огромни “.

Шампионът от Откритото състезание на Франция 1976, искрено атакува Джокович и избра своя любимец за най-великия тенисист в историята.

„ Аз просто ще изразя персоналното си мнение. За мен нищо не се трансформира, колкото и трофеи да завоюва Новак Джокович, тъй като всеки вижда нещата по друг метод. Малко се прекалява с тематиката за тримата огромни и непрекъснато се приказва кой е най-великият за всички времена. Добре, аз тогава ще кажа, че Федерер е най-великият и никой не може да промени мнението ми. Новак може да има най-вече трофеи от шлема все още, само че хората в действителност обичат Роджър и това постоянно ще бъде по този начин ”, показа той.

„ Ако сърбинът се мисли за най-хубавият, добре, ние ще се оправим с това, не е кой знае какво. Въпросът е, че тази тематика е малко пресилена и това дали си най-великият зависи от доста фактори. Както към този момент споделих, въобще не ме интересува какъв брой трофея  ще завоюва Джокович, тъй като за мен, постоянно Роджър Федерер ще остане най-великият тенисист в историята “, разяснява Паната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР