Бившият италиански премиер и настоящ лидер на Форца Италия“ Силвио

...
Бившият италиански премиер и настоящ лидер на Форца Италия“ Силвио
Коментари Харесай

Силвио Берлускони претърпя коремна операция

Бившият италиански министър председател и сегашен водач на „ Форца Италия “ Силвио Берлускони се усеща добре откакто претърпя интервенция поради чревна спънка (запушване на червата). Политикът прекара нощта в клиника в Милано, а през днешния ден беседва със фамилията си.

 © БГНЕС
Операцията е протекла обикновено, заяви Алберто Зангрильо, персоналният доктор на Берлускони, завеждащ упойка и реанимация в отделението за сърдечна хирургия. „ Той е добре, спокоен е и си почива. Пациентът претърпя интервенция за обикновено действие на червата: в основата й няма патология или органично заболяване “, осведоми лекарят.

„ Трябваше да се работи бързо и да вземем вярното решение. Берлускони прекара спокойна нощ и като негов доктор не бих могъл да се надявам на по-добро положение. Мисля, че в границите на няколко дни ще може да бъде изписан “, добави медикът.

След интервенцията Берлускони ще липсва от политическия живот през идващите няколко дни, сподели Зангрило, отговаряйки на въпрос дали водачът на „ Форца Италия “ ще бъде отпред на европейската акция на 26 май.

Берлускони беше признат в болница през вчерашния ден, когато трябваше да показа претендентите на своята партия за евроизборите на 26 май. Самият той също се кандидатира за евродепутат и още не е ясно по какъв начин ще повлияе интервенцията на предизборната му акция.
 Силвио Берлускони се кандидатира за европейските избори Силвио Берлускони се кандидатира за европейските избори
Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони ще се кандидатира за изборите за Европейски парламент през май, с цел да се бори за по-обединен Европейски...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР