Бившият играч на ЦСКА - Иван Караджов заяви, че ЦСКА

...
Бившият играч на ЦСКА - Иван Караджов заяви, че ЦСКА
Коментари Харесай

Караджов: Дано Евтимов получи шанс, Бусато е класен вратар за стандартите ни

Бившият състезател на ЦСКА - Иван Караджов съобщи, че ЦСКА дължи доста на Густаво Бусато в последните години. Той съобщи, че е добре и на другия вратар Димитър Евтимов също да му се дава късмет.

" Димитър Евтимов има качества и съгласно мен би трябвало да му се даде късмет на момчето. Изигра положителни контроли по време на подготовката. На всеки би трябвало да се дава късмет, с цел да покаже на какво е кадърен. За мен Густаво Бусато е един от доста положителните задгранични вратари, които са играли в България. Той изцяло справедливо е титуляр в ЦСКА.
 Иван Караджов: Приключих със състезателнатата си кариера
Иван Караджов: Приключих със състезателнатата си кариера

" Ако си напомня хубавите моменти като футболист, мога да кажа, че футболът ще ми липсва "

Вече много време е под рамката на вратата. Реално видяно Купата на България, която подвигнаха " алените ", а и влизането в групите на Лига Европа, мога да кажа, че той имаше големи заслуги за тези триумфи.

През последния сезон в множеството мачове още веднъж с помощта на него ЦСКА печелеше с минималното 1:0. Вадеше по едно състояние на мач, само че това беше основно. Хубаво е да се дава късмет и на Евтимов. Бусато за родните стандарти за мен е класен вратар. В последните години доста израсна и с помощта на него ЦСКА беше до последно в битката за купата ", съобщи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР