Бившият играч на ПСЖ Жером Ротен би искал да види

...
Бившият играч на ПСЖ Жером Ротен би искал да види
Коментари Харесай

Моуриньо ме докарва до екстаз, бих искал да го видя в ПСЖ

Бившият състезател на ПСЖ Жером Ротен би желал да види Жозе Моуриньо в тима. 

Беше обявено, че назначението на португалски треньор е главната цел на парижкия клуб за идващия сезон.

" Първо, не желая да бъде освободен от отговорностите на Кристоф Галтие. Но в случай че управлението на парижани вземе такова решение, считам, че не би трябвало да търсят различен, с изключение на Жозе Моуриньо. Той е корав треньор, треньор, който е печелил и който е минал през доста. Той ще бъде почитан от всички играчи в съблекалнята.

Той ще наложи дисциплинираност, която е изчезнала в Пари Сен Жермен през последните X години. Той може да премисли ролята на някои играчи, които от време на време имат нощни завършения, които водят до реклама. Той ще бъде на върха на всичко и няма да се поколебае да търси отговорност от играчите, даже те да имат висок статус и висока заплата в клуба.
 Бивша звезда на Байерн (Мюнхен) съпостави ПСЖ с първокласен магазин
Бивша звезда на Байерн (Мюнхен) съпостави ПСЖ с първокласен магазин

Шефовете на клуба не могат да създадат колектив, счита Филип Лам

" Освен Тотнъм, където той имаше сложна задача и където не завоюва нито една купа, всички клубове, в които отиде, завоюваха титли. Имам поради всички клубове, в това число и неотдавна.

Това, което одобрявам в Жозе Моуриньо е, че е захласнат от футбола. Докарва ме до възторг. Убеден съм, че той ще успее да разпространява този клуб и да го насочи по верния път. Убеден съм, че с целия опит, който има и защото е буен човек, той ще разсъни огромна част от хората, които поддържат Пари Сен Жермен и които през днешния ден спят и не споделят нищо друго ", сподели още някогашен състезател на ПСЖ ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР