Бившият играч и треньор на ЦСКА, както и настоящ наставник

...
Бившият играч и треньор на ЦСКА, както и настоящ наставник
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: От Тройчо станах Шесторчо

Бившият състезател и треньор на ЦСКА , както и сегашен ментор на Кайсар - Стойчо Младенов, разяснява обстановка при " армейците " и за следващ път приказва за вероятно свое завръщане на " Българска войска ". Това се случи в предаването " На кръга " по 7/8 ТВ.
" Няма ги триумфите, които всички ние желаеме, само че нещата се усъвършенстват. Дай Боже в най-близко време ЦСКА да се поздрави с следващата купа. Този клуб за това се бори от съществуването си и го реализира доста пъти " - стартира Младенов.
" По всяко едно време при положително предпочитание от двете страни може да се реализира моето завръщане на " Армията ", само че единствено тогава, когато остана без контракт. Когато остана свободен. Защото във всеки един контракт, който подписвам, има наказателна клауза. Моментът, в който мога да беседвам с клуба, е когато ми свършва договорът. Другият вид е да се влезе в договаряния с Кайсар и да се договорят за неустойката - дали да бъде платена на 100 %, или да бъде понижена. Това са диалози и всичко опира до предпочитание. Само притежателите могат да реша " - разяснява той възможното си завръщане в ЦСКА.
Така Стойчо разяснява предходните си престои: " Прякорът от Тройчо стана Шесторчо. Поредните ми победи във безконечното дерби дори са седем. Не се жегвам и на Неу-стойчо. Аз почитам и пазя себе си по метода, по който го вършат всички огромни треньори. Имах да получавам пари след търга за емблемата. Всички си получават това, което би трябвало, тъй като са работили за тези пари и разчитат на тях. Хранят фамилии, в това число и аз. Тогава не получавах заплата 10 месеца. Но в името на ЦСКА търпях и стисках зъби. Такава ми беше сделката с почитателите на ЦСКА, че каквото и да стане, аз не би трябвало да си потеглям. Ако " Титаните " към този момент решат да ме изгонят - това е друго. Всеки път е ставало по този начин, че колкото пъти и да вляза в ЦСКА, аз самичък си потеглям. Получавал се е раздор сред мен и управлението и аз съм напускал ЦСКА, само че тогава такава ни беше ангажимента - стоях до последно, до момента в който ме изгонят ".
" Сега, откакто се заплати търгът, се вижда, че има последователност. Емблемата е нещо доста значимо. Единият клуб и другият нямат нищо общо. ЦСКА 1948 е новооснован клуб, който търси своята изява. Два разнообразни клуба са за мен. Аз няма да бъда колеблив, в случай че да вземем за пример се срещнат, тъй като в края на краищата нашият клуб е този, който е на " Армията ". С заплащането на емблемата се получи тази последователност, за която всички мечтаехме и боледувахме " - разяснява проблема с емблемата.
Стойчо Младенов призна още, че един ден желае да се върне в клуба на сърцето си - ЦСКА, само че сега не може да се приказва за сходно развиване, тъй като " армейците " си имат треньор. А какво се схванаха " алените " с Николай Бодуров - вижте в този материал на SportLive.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР