Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер заяви, че САЩ все

...
Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер заяви, че САЩ все
Коментари Харесай

Шварценегер: Тръмп е луд

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер съобщи, че Съединени американски щати към момента са в Парижкото съглашение за опазване на климата, макар решението на администрацията да изведе страната от него, заяви HuffPost.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп към момента не може да реализира съглашение с огромните страни за обща политика по климата. Той постоянно влиза в несъгласия с Шварценегер.

„ Америка не е единствено Вашингтон или един водач. Решението за изтеглянето на страната от Парижкото съглашение може да бъде взето единствено от вманиачен.

На идната конференция за климата доведете другите локални водачи тук, с цел да можете да разговаряте директно с тях. Тогава аз давам обещание, че ще се върна “, съобщи Шварценегер.

Той приказва пред Срещата за Климата на Организация на обединените нации в Полша. Шварценегер е прочут като герой за опазването на околната среда. В своя мандат като губернатор той вкара редица промени за по-чист въздух в Калифорния./ fakti.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР