Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер направи обръщение в Twitter

...
Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер направи обръщение в Twitter
Коментари Харесай

Шварценегер към руснаците: Вие сте моите нови герои!

Бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер направи послание в Twitter към съветския народ на фона на военната инвазия в Украйна от края на предишния месец. В четвъртък той сподели, че съветският народ е предумишлено дезинформиран за нападението на Москва в Украйна и прикани президента Владимир Путин да спре войната.

В 9-минутното видео холивудската звезда сподели, че Кремъл съзнателно лъже руснаците с концепцията, че нашествието има за цел да " денацифицира " Украйна под типа на " специфична интервенция ".

I love the Russian people. That is why I have to tell you the truth. Please watch and share.
— Arnold (@Schwarzenegger)
„ Украйна не е почнала тази война - нито националистите, нито нацистите “, сподели Шварценегер, отбелязвайки, че президентът на Украйна Володимир Зеленски е евреин.

„ Това не е съветската национална война. Най-голямата инвазия в Европа след Втората международна война опустоши украинските градове и изгони над 3 милиона бежанци в прилежащи страни.

Ройтерс показва, че не е ясно какъв брой хора в Русия знаят за войната, откакто Кремъл прекъсна достъпа до разнообразни медийни канали и уеб страници. Шварценегер помоли руснаците да разпространят информацията за " човешката злополука " и сподели на съветските протестиращи, които светът следи:

" Светът видя вашата смелост. Знаем, че сте понесли следствията от вашата храброст. Вие сте моите нови герои. "

74-годишният републиканец, който стартира кариерата си като културист, преди да влезе в киното като екшън воин, прикани Путин да спре войната.

„ Вашият живот, вашето бъдеще са пожертвани за безсмислена война “, сподели Шварценегер на съветските бойци като означи, че татко му е имал сходен опит като австрийски боец по време на Втората международна война.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР