Бившият граничен полицай от Благоевград Ат. Коцев, обвинен от жената,

...
Бившият граничен полицай от Благоевград Ат. Коцев, обвинен от жената,
Коментари Харесай

Семейни войни в Благоевград! Прокуратурата оневини експолицая Атанас Коцев, обвинен от бившата си любима в изнасилване

Бившият граничен служител на реда от Благоевград Ат. Коцев, упрекнат от дамата, с която живее на брачен начала в брутално обезчестяване, е оправдан. Прокурор от районна прокуратура Благоевград е прекратил преди дни преписката против него заради липса на доказателства за осъществено закононарушение. В хода на следствието траяло 4 години са разпитвани очевидци, специалисти, лекари, чиито показания са дали задоволително съображение на прокуратурата да приключи наказателното произвеждане.

Новината заяви персонално Коцев, който стартира дело за набеждаване против " жертвата " на изнасилването Надежда М., с която е живял под един покрив повече от 5 години. След раздялата им, сред двамата някогашни влюбени се развихрила същинска война, приключила с обвиняване за обезчестяване. Надежда М. упрекна Коцев, че в жилището им в кв. " Еленово ", със мощ и закани, експолицаят е осъществил с нея принудителен сексуален акт, причинявайки и болежка и страдалчество.
Причината за това обвиняване, съгласно Коцев, който не се срами да приказва за случилото се, уверен в невинността си, е фактът че Надежда желала да се " докара " пред някогашния си брачен партньор, да се прави на високо морална и жертва, с цел да вижда детето си, присъдено след развода на бащата.

" В момента тази жена е учителка на деца, представете си на какво ще ги научи, да лъжат, да клеветят, да унищожават човешки живот, по този начин както постъпи с мен. За уронване на имиджа ми, за породените ми вреди ще я осъждам до дупка. Години наред живях с петното на изнасилвач. Но какво да очакваш от жена, чието дете е присъдено на бащата, направете сметка що за майка е била, въвлече и прокуратура и полиция в измислената си история, сподели пред Struma. com Коцев, говорейки с яд за някогашната си обичана.

Няколко дни, откакто Надежда пусна тъжба в полицията, през януари 2019-та, Коцев изиска думата пред Struma. com и още тогава сподели, че е почтен и не Надежда, а той е жертва на безмилостно очерняне.

Ето какво ни описа през януари 2019 годинаКоцев::

- Здравей, Наско.Кога те пуснаха от полицията?!
- Не съм бил арестуван, бях извикан на разпит по жалбата на Надежда М., която ме упреква в обезчестяване.

- Коя е Надежда?!
- Жената, с която пребивавам на фамилни начала към този момент 5 години

-Скарани ли сте, с цел да подава сходна тъжба?!
- Фиктивно, за пред някогашния й мъж и защото не й дава децата, та по тази причина би трябвало да има примерно държание. Какво се случи в нощта на изнасилването?! Не използвай тази дума. Няма обезчестяване. Имаше 2 пъти с.. кс, непринуден, любовен, буен.

- Защо тогава тя е пуснала жалбата?!
- Кажи ми ти, де?! Тя и различен път го е правила и по връзки на някогашния си мъж, упреквала го в душевен, физически, полов тормоз редовно, по тази причина са се развели. Направи сметка що за жена е, откакто при развода съдът е присъдил детето на бащата. Сама си отговори каква майка е това. Аз 5 години пребивавам с нея и не съумях да я схвана, що за лисица е и лъжливо овчарче. Погледни какви кахъри ми натресе в този момент.

- В какво тъкмо те упреква?!
- Че съм отишъл в жилището и пребил съм я и съм я изнасилил. А по нея няма никакви следи от принуждение. Просто ме направи за смях тази жена

- И какво оттук насетне?!
- Сега отивам в полицията ще пусна контра тъжба за набеждаване, не може да ми лепва такова леке, безнаказано

- Ти обичаше ли я?!
- Е по какъв начин не, щом съм бил 5 години с нея! Но за жалост дамите станаха доста неприятни, от едното нищо ще те изкарат нарушител! Прави си кефа, след това си я изнасилил, абе смут.

- Фатална обич, а?!
-Опасна бих споделил, с тези обвинявания Надежда желае да ме набута за 3 година в пандиза, напряко съм покъртен, цялостен смут. Но няма да оставя нещата по този начин, тъй като да обвиняваш почтен човек, с който си си правил наслаждение в набези и обезчестяване е закононарушение. Направила го е отново да се докара пред някой мъж, най - евентуално пред някогашния, с цел да си вземе детето. Тя 3 месеца не го е виждала, дори по празниците не й го даде и в този момент се изкарва жертва, нима Асенчо, някогашният и се смили. Да се оправят, само че за какво за моя сметка. Ще я пъдя до дупка с каузи, поради това набеждаване и уронване на имиджа ми..,заяви Коцев, дни след позорното обвиняване.

4 години по-късно прокуратурата не откри доказателства по жалбата на Надежда, а Коцев стартира нова борба против дамата, с която над 5 години,са делили едно легло. Вочакване на отмъщение за клеветата...

П.Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР