Бившият голмайстор на ЦСКА - София Фернандо Каранга е бил

...
Бившият голмайстор на ЦСКА - София Фернандо Каранга е бил
Коментари Харесай

Арестуваха Фернандо Каранга

Бившият голмайстор на ЦСКА - София Фернандо Каранга е бил задържан в родната си Бразилия през вчерашния ден поради домашно принуждение, оповестява OUL. 32-годишният футболист е арестуван в Ресифе в неделя по съмнение в нахлуване над партньорката си, 29-годишна жена от Беларус. Каранга играе за китайския Хенан, само че към момента е във почивка в родината си. Според полицията в Ресифе дамата е открита в безпомощно положение на улицата, в квартал Боа Виагем, в южната зона на Ресифе. Заради случая Каранга е арестуван в полицейското ръководство.

Адвокатът на играча - Сезар Салес, твърди, че Каранга и приятелката му са се скарали, само че той не е удрял дамата. Двамата са дружно от осем месеца и се подготвяли да се върнат в Китай, където футболистът да се причисли към своя клуб. 

" Жената не е поискала протекция и не се е обадила в полицията. Тя заяви, че е имала рецесия на ревнивост, те са се карали и е претърпяла случай, когато е счупила бутилка шампанско, порязвайки ръката си. Тя се опитвала да влезе в къщата, а той я изгонил ", изясни юристът на футболиста пред бразилските медии.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР