Бившият главен стратег на американския президент Стив Банън нарече Доналд

...
Бившият главен стратег на американския президент Стив Банън нарече Доналд
Коментари Харесай

Банън отстъпи: Тръмп е голям човек

Бившият основен пълководец на американския президент Стив Банън назова Доналд Тръмп " огромен човек " в радиопредаване в сряда вечерта, оповестява СиЕнЕн.

Това е първият коментар на Банън, откакто беше вербално нападнат от водача на Съединени американски щати.

Междувременно юрист на Тръмп разгласи, че е изпратил писмо на Банън, в което заплашва да бъде съден по отношение на сериозни мнения в книга на журналиста Майкъл Уолф, която ще бъде оповестена идната седмица.

От книгата излиза наяве, че Банън упреква Тръмп-младши, Джаред Къшнър и Пол Манафорт в " изменничество " поради среща с съветски юрист.

Американският водач отговори на изнесената информация, заявявайки, че Банън е " откачил " след напускането на Белия дом. В известието се отхвърля политическото въздействие на някогашния основен пълководец на Белия дом и се слага под въпрос психическото му здраве.

Отговаряйки на слушател, до момента в който водеше радиопредаването " Breitbart News Tonight " по Sirius XM, Банън направи къс коментар за Тръмп.

" Президентът на Съединени американски щати е огромен човек. Знаете, аз го поддържам от първия ден ", посочи той.

На близо двучасовото предаване шефът на Breitbart най-вече разяснява имиграционната политика и избегна да повдига разногласието с Тръмп.

По време на шестмесечния си престой в Белия дом Банън бе един от най-влиятелните съветници на Тръмп. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР