Бившият главен прокурор Иван Гешев основава гражданско сдружение Справедливост за

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев основава гражданско сдружение Справедливост за
Коментари Харесай

Иван Гешев създава Гражданско сдружение „Справедливост за България“

Бившият основен прокурор Иван Гешев основава гражданско съдружие „ Справедливост за България ”. Това разгласи самият той в особено видеообръщение в профила си във Фейсбук.

„ Сдружението ще бъде гражданско, родолюбиво, учредено на християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности. Смятам, когато бъде призната оставката ми, да застанем дружно с всички, които споделят паниката за бъдещето на България, дружно в името на консервативните ни полезности. Истински национализъм под мотото " Бог, Отечество, Семейство ", сподели Гешев. Сдружението му ще се бори за „ възобновяване на справедливостта, смазана от „ олигархичния модел в последните години ".

По думите му Народното събрание се е трансформирало в леговище за имунитети. „ Едни се изпраха, други се докопаха до властта. Никой към този момент не мисли за България и за народа. Това не може да бъде търпяно повече, децата ни няма да останат тук “, безапелационен е той. Знам всичко за всеки в тази страна, просто заради естеството на работата ми, сподели Гешев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР