Бившият футболист на Реал Мадрид Томас Гравесен заяви, че сънародникът

...
Бившият футболист на Реал Мадрид Томас Гравесен заяви, че сънародникът
Коментари Харесай

Гравесен: Ериксен има таланта да играе в Реал Мадрид

Бившият футболист на Реал Мадрид Томас Гравесен съобщи, че сънародникът му Кристиан Ериксен разполага с гения, с цел да играе за „ кралете “.

„ Винаги съм казвал, че Ериксен мисли деликатно, с цел да направи най-хубавия избор. Той може да избира от целия свят! Няма място, където Кристиан да не може да играе и ще бъде ужасно. Ще бъде необикновено да забележим още един датчанин в Реал Мадрид. Той разполага с гения за това и ще бъде под крилата на Зидан в клуб, който е в развой на възобновяване “, разяснява Гравесен в изявление за „ Ekstra Bladet “.

„ Кристиан знае добре какво може и с какво може да способства за Реал Мадрид. Когато цената на състезател от неговия диаметър е толкоз висока и имат намерение да я платят, това е, тъй като ще го употребяват, с цел да изградят тима към Ериксен “, добави той.

„ Понякога рискът може да се окаже като Филипе Коутиньо, който дойде в Барселона, само че не играе толкоз доста. Въпреки това, в случай че Реал Мадрид влага толкоз доста милиона за Ериксен, това е, тъй като има явен проект за него “, продължи някогашният състезател на испанския тим.

„ Надявам се, че Ериксен ще премине в Реал Мадрид. Ще се гордеем, че имаме датски футболист в този клуб и ще увеличим интереса към датските гении “, сподели още Томас Гравесен.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР