Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се върна назад

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се върна назад
Коментари Харесай

Бербо разкри защо Фъргюсън се е радвал на 1:0, а не на 5:0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се върна обратно във краткотрайното, когато носеше екипа на „ алените дяволи”. Нападателят показа, че маниерът на Манчестър Сити, да печели мачове единствено с 1:0, е плод на шампионски нрав. Именно това е претендирал и сър Алекс Фъргюсън от своите играчи – минимални, само че въпреки всичко триумфи.

Димитър Бербатов приказва пред Дарик радио в предаването „ Спортно шоу Гонг”. Той разяснява невероятните полуфинални срещи в Шампионската лига , както и борбата за купата в Англия.

Марто Петров и Бербатов още веднъж сложиха аления екип - https://t.co/kAuAkdJjXJ https://t.co/ujn1wh1uqy
— Gong.bg (@Gong_Bg) May 8, 2019
„ Като гледах Ливърпул и си крещя, и двата отбора играят едновременно в борбата за купата, и си мисля, че могат да създадат ново знамение. Въпреки че всичко е в ръцете на Манчестър Сити. При Сити, това вършат първенците, те знаят да бият с 1:0. Фъргюсън беше най-щастлив, когато бием с 1:0. Бием с 5:0 и той гледа на кръв. Като станахме първенци, видях 10 пъти сме били с 1:0, това е шампионският резултат”, показа Димитър Бербатов.

Бившият състезател на Юнайтед и Тотнъм разкри, че е огромен почитател на Том Брейди, състезателят по американски футбол.


източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР