Бившият футболист на Литекс и ЦСКА - Драголюб Симонович, написа

...
Бившият футболист на Литекс и ЦСКА - Драголюб Симонович, написа
Коментари Харесай

За играйкането и как отказваш двойно повече пари заради доброто на ЦСКА

Бившият футболист на Литекс и ЦСКА - Драголюб Симонович, написа следващия си дълъг пост във " Facebook ", в който още веднъж разяснява събитията в българския футбол. Този път той разкри, че до момента в който Гриша Ганчев е бил притежател на Литекс, е отказал двойно по-висока оферта от Левски за Тиаго Силва и Мурад Хидиуед. В последна сметка двамата подписаха с ЦСКА, а " алените " почитатели и до през днешния ден помнят с положително двамата футболисти.

Ето какво написа Дуци:

" В момента в който Мурад Хидиуед и Тиаго Силва минаха в ЦСКА, Ганчев отхвърли двойно повече пари от " Герена " за двамата, персонално съм очевидец на това. И предишния път писах, че той е доста надалеч от непогрешим човек, само че едно е несъмнено - желае шампионска купа повече от всички цесекари.

Тези, които не го познават добре, безусловно не схванаха думите му " ще си играйкаме " и " ще се борим за второ място ". Тези цинични думи не бяха адресирани към почитателите на ЦСКА. Тези цинични думи са обръщение за " подпийналия и припадналия ", както и за " гелосания братовчед на семейство Клинтън ".
 Драголюб Симонович с още любопитни разкрития за ЦСКА и Гриша Ганчев
Драголюб Симонович с още любопитни разкрития за ЦСКА и Гриша Ганчев

Бизнесменът бил гневен след успеха на Литекс с 8:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР