Бившият футболист на и Манчестър Сити Серхио Агуеро отрече спекулациите,

...
Бившият футболист на и Манчестър Сити Серхио Агуеро отрече спекулациите,
Коментари Харесай

Агуеро се разгневи на родния си клуб, ползва го за политически цели

Бившият футболист на и Манчестър Сити Серхио Агуеро отхвърли спекулациите, че може да направи изненадващо завръщане в Индепендиенте. 33-годишният аржентинец трябваше да спре с професионалния футбол наложително, откакто изпита съществени болки в гърдите в мача от Ла Лига с Алавес през октомври, след което стана ясно, че има сърдечна аритмия.
Агуеро взе решение да спре с футболната си кариера, с цел да резервира положително здравето си, само че в последните дни се появиха информации, че бордът на Индепендиенте обмисля предложение за Кун.
По време на видеоизлъчване в известна платформа, Агуеро сподели: „ Искам да кажа на борда на този клуб да спре да употребява името ми за политически цели. Не ме тормозете, защото нямам там работа. Не съм приказвал с нито един клуб, откогато се отхвърлих “, отсече голмайсторът.
Агуеро бе спряган за завръщане в аржентинския клуб още през лятото на 2021-а година, само че мина в Барселона, за който изигра пет мача и вкара един гол.
Нападателят е минал през юношеските обединения на Индепендиенте, за който има също по този начин 38 мача преди да премине в Атлетико Мадрид през 2006-а година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР