Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев, коментира последните

...
Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев, коментира последните
Коментари Харесай

Кокала: Няколко пъти предложих да се върна в Левски, за да станем шампиони, но в клуба явно не разбират

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев, разяснява последните събития в клуба, както и обстоятелството, че никой от управлението не го е търсил през годините. На няколко пъти наставникът прикани " сините " да го върнат на стадион " Георги Аспарухов ", с цел да направи още веднъж столичния гранд първенец. Пред " Труд " Кокала описа и за своите мемоари по отношение на Георги Аспарухов.

" Спомените ми са от детството, живеехме покрай Гунди и си припомням, когато стана злополуката и той умря, татко ми плачеше доста - спомни си Кокала. По-късно ми е разказвал какъв популярен човек и футболист е бил. Други мемоари нямам. Докато бях в Левски, името му е било споменавано, това е обикновено. Гледали сме и фрагменти от остарели мачове. Явно Гунди е бил доста ослепителен, щом сега няма различен подобен ярък образец за младите генерации. "

Запитан за протичащото се в обичания му клуб, Велев не спести рецензии: " Като цяло са отрицателни страстите в Левски. Едно се говореше преди година и половина-две, друго е сега. Във футболно отношение не участваме за Купата, в шампионата сме надалеч от първо място. Има дразги и разлики във фенските маси, което не е вярно. Трябва да бъдат дружно и да поддържат тима. Младите? Не ги виждам да играят, няма ги. Явно не им е даден късмет, няма по какъв начин да ви кажа някоя по-конкретно име, откакто не съм в Левски. Не е на смешка това, че няколко пъти им споделих да ме върнат за треньор, с цел да бъде клубът първенец, само че те очевидно не схващат. Може да са ми изтрили телефона. Виждате, че оперират в доста стеснен кръг. "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР