Бившият футболист и шеф Георги Илиев гостува в От дузпа

...
Бившият футболист и шеф Георги Илиев гостува в От дузпа
Коментари Харесай

Майкъла: Стойчо иска да работи, не е резил! Левски сега да гледа Европа по телевизията

Бившият футболист и началник Георги Илиев гостува в " От дузпа в тъч " по Sportal TV , където приказва по настоящи тематики от българския футбол. Майкъла предвижда, че ЦСКА - София ще в профил Базел и ще стигне групите на Лигата на конференциите. Той се пошегува с Левски по отношение на отпадането от Хамрун Спартанс. Бизнесменът добави, че рано или късно ЦСКА ще се сплоти.

" Парите не миришат в никоя компания. Затова Стойчо Младенов е в ЦСКА 1948. ЦСКА изгониха съвсем всички цесекари, които са част от историята на ЦСКА. Един клуб без история не е клуб. Стойчо е експерт и желае да работи. Само в България имаме такова деформиране в мисленето. Всички хора, които са в ЦСКА 1948 - една признателност към притежателя. Те могат да се занимават с футбол и мисля, че това не е изменничество. Към кое ЦСКА? Който тим играе на " Армията ", той е ЦСКА за нас. Но тези хора са изгонени оттова и нямат общо с това ЦСКА. Стойчо Младенов, Любо Пенев, Ради Здравков, Методи Томанов, Спас Джевизов, Валентин Илиев - все водачи в ЦСКА.

Защо почитателите не одобриха този ЦСКА, което искаше да се бори от " В " група?! ЦСКА на остарели години стана за срам, дано да не приказваме за срам. Имахме 25-26 милиона отговорности, бяхме във " В " група, за какво не одобриха този ЦСКА? Това не е ли изменничество? Говоря за оздравителния проект. Защо Левски не си промени името? ЦСКА го накараха да банкрутира. ЦСКА нямаше да банкрутира. Гриша Ганчев предложи няколко разновидността пред почитателите на ЦСКА на " Армията " - излекуване или нов ЦСКА. И те одобриха новото.

Рано или късно ЦСКА ще се сплоти. Можеше да се разсрочат задълженията и да се избегне банкрута. Мисля, че ЦСКА ще в профил Базел. Важно е тимът да влезе в групите. Искам да видя стадиона цялостен, както е този на Левски. Феновете са тима и " Армията " е мястото, което е историята на ЦСКА! Най-доброто нещо ще е отборът да влезе в груповата фаза.

Загубата от Хамрун е проваляне за българския футбол, още повече като си победил като посетител. Футболистите унищожиха напъните на треньора. Страхотна излагация! Кой беше чувал този тим? Как се изписа Хамрун - някой знае ли? Вината е на играчите. Не за първи път се получават такива " спектакли " при Левски. Те си знаят, че не могат да вървят нагоре. Щом от Левски споделят, че Хамрун са добър тим - това е таванът. Сега ги чакат Враца, Монтана, ЦСКА 1948. Това е. Нищо повече, нищо европейско. Радвам се, че почитателите на Левски се върнаха и дружно с Наско и Мъри съживяват един труп. Дори след загубата от Хамрун, почитателите приветстваха играчите. Жалбата на Левски не е за коментиране, това е смешна работа. Удавник за сламка се хваща.

Славия основава футболисти. Венци Стефанов сътвори положителни условия за играчи и треньори. Дано Мартин Георгиев има шанс в Барселона. Има доста случаи, при които млади играчи се завръщат доста бързо от чужбина. И двата мача против Базел са значими. ЦСКА единия мач ще бие, в другият ще е еднакъв. Мисля, че през днешния ден ще победим с 1:0 или 2:1, а там ще приключим наедно. Време е Лудогорец да се съживи, тъй като отпадна с добра игра. В отбрана играят доста едва. Силно за България, само че едва за Европа. Имат доста класни футболисти и мисля, че ще се класират. Богат се става и като продаваш, а освен да купуваш. Трудно ще бъде против Жалгирис, само че се надявам, че ще се класират напред. Лудогорец не беше на равнището, на което трябваше да бъде против Динамо. Червените картони са, тъй като в България не са привикнали да им демонстрират и се видя по тяхната реакция. Съдията не им е отговорен, както и в тази ситуация на Левски - доста комичен втори гол в 92-ата минута.

ЦСКА не игра доста мощно в Ирландия. Играхме на шанс и вкарахме от дузпа, която можеше да не бъде отсъждана. Някой път в спорта би трябвало да имаш и шанс. ЦСКА е европейски тим и по тази причина го има. Левски отпада от малтийски тим. До през вчерашния ден не знаехме въобще за неговото битие. Важно е българските тимове да играят в Европа. Левски в този момент да гледа по малкия екран европейски мачове, те са забавни, занимателни, могат да научат нещо. Виждате националният тим на какво равнище е. Нямаме един класен футболист, който да играе в чужбина.

В околните години няма по какъв начин Лудогорец да бъде детрониран. ЦСКА ще е втори, трети Левски, четвърти - ЦСКА 1948. Лудогорец няма конкуренция у нас, по тази причина тимът пада в Европа. Мечтата на притежателя на ЦСКА е стадионът, той обича клуба. Радвам се, че Гриша Ганчев е в ЦСКА. Дано има самообладание да остане до април, тъй като може и да напусне. Ако му писне от финансирането и спорта, може да се откаже. Той си има прелестна конюшня, кучета. Надявам се, че ще построи стадиона. Все още обаче няма виза за планиране. Тази виза лишава към един месец. След това се стартира самото планиране. Всички условия са осъществяване, не знам за какво процесът се бави. Единственото хубаво нещо на стадиона е ложата. Другото не дава отговор на равнището на ЦСКА и се разрушава.

Опасявам се да не бутнем стадиона и след това да чакаме козирка като Левски. Те имат ли козирка към този момент - нямат. Много мъчно е към този момент да се построи козирка на " Герена ". Много години минаха. Ако не бяха тези избори, Димитър Бербатов нямаше да го забележим на " Армията ". Детско-юношеският футбол би трябвало да е приоритет на страната. Стига с тези зали за по 100 милиона, които стоят като монументи. Да построят няколко стадиона за децата. Това е рекомендация към всяко държавно управление ", съобщи Георги Илиев в " От дузпа в тъч ".

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР