Бившият футболист и последен оцелял в Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява

...
Бившият футболист и последен оцелял в Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява
Коментари Харесай

Сашо Кадиев с остри думи срещу Благо Джизъса

Бившият футболист и финален оживял в „ Сарвайвър “ Благой Георгиев претърпява същински подем в разностранната си кариера.

След като стана победител в шоуто, той безусловно скочи с двата крайници в родния шоубизнес. Макар и преди този момент да е имал екранни появи във филми и сериали, нищо не може да се съпостави с новите планове на Георгиев.

На 10 юни Благо и още куп български звезди ще създадат благотворителен мач-концерт в Арена София. Сред участниците са такива любимци на публиката като Николаос Цитиридис, Иван и Андрей, Валери Божинов, Асен Блатечки, Филип Буков, Йордан Йовчев и други Водещи пък ще са звездите на Нова и на bTV Ники Кънчев и Натали Трифонова.

 undefined

По-интересното е обаче, че Джизъса става част и от театрална режисура „ Спанак с картофи “, в която вземат участие Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров, пише vihrogon.bg. 

Пиесата, в която настоящите лица са футболен арбитър и двамата му помощници, към този момент е поставяна с огромен триумф от сатиричния спектакъл със звездното трио Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров.

Сега обаче огромният магнит за феновете май ще е тъкмо Благой Георгиев, който ще играе себе си.

„ Всички футболисти сме артисти на терена, симулираме, к’во ли не вършим “, по този начин разяснява изненадващия си завой към сцената Джизъса в изявление за „ Преди обед “ по bTV.

И в случай че за някои това преобразяване на Георгиев е просто смешно, надалеч по-остра беше реакцията на водещия на предаването Сашо Кадиев.

 undefined

Актьорът стартира програмата очевидно гневен, че комерсиалната режисура, която ще обикаля страната още от това лято, на процедура поставя знак за тъждество сред един футболист и същинските артисти.

Все отново актьорите пет години са лели пот, сълзи, а от време на време и кръв по образователните подиуми на НАТФИЗ.

„ Благой Георгиев би трябвало да е на по-безопасно разстояние от мен, тъй като разбрах, че ще ми става конкуренция в театъра.

Защо, за какво бе хора всички желаете да ходите в театъра?! В театъра няма бъдеще, там е без пари, там е за изкуството… “, разяснява очевидно сърдит Сашо Кадиев при започване на предаването.

В края обаче той беше поомекнал и съобщи, че Благой е „ доста сладостен “ и в последна сметка му стиска палци за театралната случка. Той въпреки всичко загатна по адрес на Джизъса, че там не е по-лесно да се оцелее, в сравнение с в „ Сървайвър “

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР