Бившият футболист и директор в Левски – Христо Йовов, даде

...
Бившият футболист и директор в Левски – Христо Йовов, даде
Коментари Харесай

Йовов: Ако Левски се спаси, Мъри ще е виновникът

Бившият футболист и шеф в Левски – Христо Йовов, даде изявление за „ Мач Телеграф “, в което изрази мнението си за всичко, което се случва в клуба в последните месеци.

„ Не мога да върша съпоставения сред купата и Суперкупата и да ги нареждам по значимост “, отсече Йовов пред „ Мач Телеграф “.

„ Всеки трофей е значим, тъй като става въпрос за добро име. За да вдигнеш Купата на страната – би трябвало да спечелиш няколко мача. Сега обаче имаш опция да ликуваш с купа за сметка на първенците “, разсъждава Бижутера.„ Левски има преимущество, тъй като този мач се играе в София. Освен това всичко се взема решение единствено в един дуел. Няма време за сметки. Според мен „ сините “ ще наподобяват по друг метод от последната среща сред двата клуба, която бе изгубена с 0:1. Тогава всичко бе решено – знаеше се кой е първенец, кой ще играе в Европа. Не считам също, че Левски се показа едва, в противен случай срещата бе много равностойна. Просто Лудогорец имаше късмет да я завоюва “, продължи той.

При този крах на „ Герена “ „ сините “ имаха някои искания към съдийството, само че публиката не реагира, както се случи и с Хамрун.

„ Не им е работата на хората да скачат при съдийски неточности. Освен това, за жалост, единствено родните рефери се увличат по настроенията на публиката “, счита Йовов.Според него не е проблем, че Станимир Стоилов и Иво Ивков приказват намерено, че Левски е заплашен от банкрут, а в противен случай.

„ Левски стигна до тук, тъй като много неща се премълчаваха. Според мен истината не би трябвало да се крие. Колкото по-рано се споделят нещата – толкоз по-добре. Издръжката на огромен клуб не е лесна задача. Изискват се доста пари. За мен царува една илюзия, че почитателите могат да се оправят с тази задача. Трябва да се прави рамка за разноските, която да се следва. Ако Левски успее да покрие задълженията си с продажбата на играчи, за които не е платил чак толкоз, то заслугата по тази причина ще бъде най-много на скаутското звено и Станимир Стоилов, който се е спрял на тях “, съобщи Йовов.

„ При всички случаи се вижда напредък в играта на Левски, нищо, че се стигна до отпадането от Хамрун. За да се преследва обаче купата – ще би трябвало да бъдат привлечени двама-трима огромни футболисти “, отсече Йовов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР