Бившият френски национал Зинедин Зидан призна, че би се радвал

...
Бившият френски национал Зинедин Зидан призна, че би се радвал
Коментари Харесай

Зидан: Искам да съм треньор на Мбапе

Бившият френски национал Зинедин Зидан призна, че би се радвал да тренира евентуално най-желаната трансферна цел в европейския футбол сега Килиан Мбапе.

Бъдещето на футболиста на Пари Сен Жермен за идващия сезон към момента не е ясно, а негова разлъка с парижани наподобява много евентуална на този стадий.

" Когато си треньор и има състезател като Килиан, несъмнено, че искаш да работиш с него ", сподели някогашният ментор на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан, представен от испанския вестник " Марка ".
 
" Много неща може да се случат. Той е футболист, който показва добре фланелката на националния отбор на Франция. Възхищавам се на това, което прави ", добави Зидан.

За вероятно съдействие сред експерта и Мбапе все още по-възможен наподобява разновидността, при който Зинедин Зидан застава отпред на държавния тим на " петлите ", а не нов следва в Реал (Мадрид), който е най-активният претендент за подписа на Килиан Мбапе.

Настоящият селекционер на французите Дидие Дешан има контракт до Световното състезание през 2026 година, само че до неотдавна Зидан бе съществено дискутиран за негов правоприемник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР