Бившият френски национал Самир Насри получи 6-месечна забрана да играе

...
Бившият френски национал Самир Насри получи 6-месечна забрана да играе
Коментари Харесай

Самир Насри изритан от футбола за половин година

Бившият френски национал Самир Насри получи 6-месечна възбрана да играе футбол поради нарушение на антидопинговите правила. Адвокатът на футболиста, който в този момент е свободен сътрудник, удостовери за налагането на глоба от страна на УЕФА.

Насри навън от футбола за 4 години?

Причината за нея е фактът, че някогашният състезател на Олимпик Марсилия, Арсенал, Манчестър Сити и Севиля се е подложил на интравенозна терапия в Лос Анджелис. Това се е случило, когато 30-годишният състезател е бил чартърен от Сити в Севиля. В профилираната клиника той е получил хидратация 500 мл със стерилна вода, съдържаща микроорганизми. Манипулацията се е случила на 26 декември 2016 година, когато футболистът е бил във почивка.

До здравната операция се е стигнало, защото Насри се почувствал болен и почнал да повръща. То потърсил своя добър другар от Мериленд – доктор Сарабджит Ананд, който му сложил първичната диагноза. Последвалата процедура се провела в хотелска стая, а след нея Насри театралничи за фотография със съоснователката на направилата я компания.

Дори в Турция не желаят Насри

Съгласно разпоредбите на Световната антидопингова асоциация (УАДА) има ограничавания за директните вливания при дейните спортисти – лимитът е 50 мл банкет за интервал от 6 часа. През февруари 2017 година Севиля опита да апелира с претекста, че операцията е била с лечебна цел, само че УЕФА отхвърли. Испанският клуб апелира и пред Спортния трибунал в Лозана, само че и КАС удостовери решението.

Насри е без тим, откогато напусна Анталияспор през януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР