Бившият финансов министър в правителството на ГЕРБ Владислав Горанов се

...
Бившият финансов министър в правителството на ГЕРБ Владислав Горанов се
Коментари Харесай

Владислав Горанов се опитал да мине Калотина с автомобил, обявен за издирване

Бившият финансов министър в държавното управление на ГЕРБ Владислав Горанов се е опитал да премине " Калотина " с автомобил, разгласен за търсене, заяви Българска национална телевизия. 

Снощи към 18:30 някогашният финансов министър Владислав Горанов е влезнал в граничен пункт " Калотина " с автомобил BMW X7 в посока Сърбия, научи " По света и у нас ". При граничната инспекция се оказало, че автомобилът, който Горанов ръководи, е разгласен за търсене.  
Национална агенция за приходите стартира инспекция на Владислав Горанов по случая със закупените офиси
Националната организация за приходите (НАП) е почнала инспекция на Владислав Горанов, чиято консултантска компания преди по-малко от месец за...
Прочети повече
Вписването в масивите било осъществено от Русия. Граничните чиновници уведомили Горанов, че има проблем с колата и го помолили да отбие и да изчака за детайлна инспекция. Той, обаче, направил противоположен завой и се върнал навътре в страната.  

Няколко часа по-късно с друга кола и в компанията на притежател на огромна компания за автобусни транспорти Горанов още веднъж се върнал, минал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия. Според документите, търсеният автомобил BMW X7 бил лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов.  

Полицията сега търси колата. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за " По света и у нас ", че правят инспекция за засечен автомобил на граничен пункт, който е вписан в осведомителните масиви като търсен и за непокорство на полицейско предписание.  

Не потвърдиха, само че и не отхвърлиха присъединяване на Владислав Горанов в тази ситуация. Проверяват се и дейностите на граничните служители на реда, които са пуснали Горанов да излезе от страната при повторното му прекосяване през граничния пункт.
Владислав Горанов закупил офиси за над 750 000 лева
Фирмата " Трилема Кансълтинг " ЕООД, която е еднолична благосъстоятелност на някогашния финансов министър Владислав Горанов, е закупила пространства за...
Прочети повече
Още:

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР