Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към журналистиката, разбули

...
Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към журналистиката, разбули
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Николай Бареков разбули сценария на Румен Радев: Целта му е много бързо да се състави правителство, за да се скрие от политическия живот и да избяга от отговорност

Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към публицистиката, разбули позорния подмолен сюжет на Румен Радев след преизбирането му на " Дондуков " 2, и производните му П-та на харвардските аферисти Кирил Петков и Асен Василев.

Как ще гледат ервроатлантическите ни сътрудници на Радев след изцепката му, че Крим е на Русия, какво ще последва след нагнетеното напрежение от копоя му Бойко Рашков сред страната ни и Турция, какво замислят прокситата на Радев в лицето на П-тата на Петков и Василев и каква ще бъде ориста на политическите сили, които ще се съгласят да създадат държавно управление с тях?

" Завърши един развой, който беше почнал преди две години. Който целеше интереса на господин Румен Радев да завоюва своя втори мандат. Не считам, че той самият си е сложил за цел тотално преструктуриране на политическата система, само че по този начин или другояче това ще бъде реалност ", означи Бареков.
свързани новини14395преди 2 часа106216преди 16 часа
Според него изчезналото политическо пространство ще бъде завършено под напора на външни сили и условия и на процедура няма да има нито ляво, нито дясно. Радев ще побърза да се скрие от политическия живот и да избяга от отговорност: " Така че господин Радев доста бързо ще желае да се образува държавно управление - той ще бъде деен, той ще натиска своите хора да вземат мандата. А те ще го вземат при извънредно тежки условия - тежка зима, решаването на тежки геополитически проблеми - признаването на Северна Македония. До един месец ще би трябвало да се реши въпросът - по кирчовски ".

" Идва време да се вадят горещите картофи от политическия развой и ще ги вади Кирчо. И ще гледаме втория мандат на Георги Първанов. Много е значимо да се гледат вторите мандати. Георги Първанов направи извънредно бледен втори мандат, заплати цената на Тройната коалиция. Която апропо му подсигурява преизбирането му за втори мандат. Същото е и с Радев ", означи Бареков.
свързани новини31547преди 18 часа
Според него новото държавно управление ще просъществува от 12 най-много до 24 месеца. Той означи, че ще се образуват и най-малко две политически партии в Народното събрание: " Защото политиката, както и природата, не търпи празни пространства. И второ - 70% от българския народ не откри претекст в себе си да гласоподава даже против някого на тези избори. Ние имаме сега безусловно непредставителни и нелегитимни институции ".

Николай Бареков насочи комплимент към екипа на Радев, че в точния момент е " покрил слабото звено - Деси Радева ": " Пуснаха нощес за малко птичката от кафеза и се забърка абсурдът - Деси Радева поведе хорото. Но по-логично щеше Кирил Петков да застане начело с байрака, а откъм гърба а го приключи Асен Василев с пешкира ".

Той разяснява и " дълбоката угриженост ", изразена от посолството на Съединени американски щати по отношение на големия гаф, сътворен от Радев по отношение на обстоятелството чий е Крим: " Има една много тайна доктрина, че това е било ход с разрешението на американското посолство, с цел да се вземат гласовете на русофилите. Но Съединени американски щати има задоволително мощно въздействие, с цел да въздействат на процесите в една балканска страна като нашата. От друга страна ние виждаме едно очевидно " вадене на тоягата ". Дава се един месец период на новото държавно управление. Да приготви съглашение с Македония, на което да ни извади от ветото към тази страна ".

" Аз не желая да наскърбявам гласоподавателите на Кирил Петков, само че те явно са на равнището на неговата политическа просветеност ", добави той.

Според него позицията на американското посолство би трябвало да се разчита " двузнаково ": " Америка сега е в обстановка, в която към този момент е захапала " жертвата " (но в действителност ние сме жертва главно на своята глупост). И оттук нататък те няма да отпускат своята захапка, до момента в който не се изпълнят съответните цели. Кирил Петков ще извърши мръсната задача по подписването на някакво съглашение, което изрично няма да бъде признато от българската общност. Корнелия Нинова и Слави Трифонов пък са в обстановка, при която нямат безусловно никакъв избор ".

" Целта на " кирчовците " е краткосрочна - да извадят горещия картоф и да поемат най-тежката рецесия от времената на Жан Виденов. Кирил Петков с неговата усмивка ще би трябвало да стопли българските домове, които ще бъдат леденостудени януари месец и да нахрани децата ", съобщи Бареков.

Според него обединението ще бъде 9:3:3. " Най-вероятно Демократична България мислят разновидността в който техни министри да вземат участие през партията на Кирил Петков. Прокопиев се пробва да избави своя втори план. Да избави неспасяемото. Партиите, които попаднаха в този парламент, нямат никаква известност. Репутация ще има за тези партии, които ще са в съпротива. Който седне в тази лодка на ръководството, отпътува в открити води. Барабар с нас ".

" Нас ни сполетя една същинска трагикомедия. Но същински се колебая, че този път ще запалителен цялата сцена и върху нас ще падне целият киносалон ", съобщи още той.

Николай Бареков още веднъж акцентира - силата в този парламент ще е на страната на опозицията.

Той изрази и подозрение, че гейбраковете ще бъдат приети от Кирчо Петков и Румен Радев - за разлика от сърбите, където Вучич ще даде сериозен отпор.

Запитан каква роля е изиграло Движение за права и свободи в тези избори, той отговори: " Първо - акциите на Рашков няма по какъв начин да не повлияят. Защото тук става въпрос за една принуда. Но турците извършиха своята задача - те демонстрираха " мускули " на първия тур, на който избраха своя претендент Мустафа Карадайъ на трето място. Сега те отиват в Народното събрание като съпротива паралелно с ГЕРБ и " Възраждане ". Оттук насетне този парламент ще тръгне да действа с това болшинство, само че желая да акцентира, че това е едно неуместно болшинство ".

" Българска социалистическа партия също е доста разграничена партия - сред Корнелия Нинова и Румен Радев. Демократична България са в канала, само че постоянно могат да се извъртят. Има Такъв Народ са една " черна кутия ", един сбирщайн. И за мен напълно скоро ще стане ясно, че в действителност болшинство в Народното събрание няма и в случай че желаят да прекарат някои решения, за които се изискват 121 депутати, ще прибегнат до ролята на Движение за права и свободи ", съобщи още Бареков.

" Движение за права и свободи е една национално виновна партия. Това първо. Второ - с този резултат, който реализира Мустафа Карадайъ към този момент е капитал, който се равнява на съвсем един Ахмед Доган. Неговият глас ще се чува доста мощно в идващия парламент и то в отбрана на българския народен интерес ", означи той.

" По въпроса за Македония няма брод. Защото към този момент е прекомерно късно. Две години се пропиляха във крясъци, викове, " Гешев ", " Оставка ". И който влезе в тази пълноводна река, ще се удави. И аз мисля, че позицията на Движение за права и свободи ще се чуе много мощно. Целият родолюбив бранш е изпразнен. Не мисля, че ще се чуе гласът на " Възраждане ". Дясното е празно, даже градското дясно е празно. Там не стартира роене, както нормално става. Тук приказваме за привършване. И го сподели най-точно Лозан Панов - аз отрязах лозичката издъно, с цел да порасне отначало. Режейки лозичката, той отряза главите на всички, взели участие в този политически развой. Съвсем скоро чакам Иван Костов да излезе и да се разграничи от тях ", разяснява Бареков.

Той означи, че в " един парламентарен пестник " ще се съберат ген. Атанасов, Румен Гечев, чалгарите на Слави Трифонов. " Това ще бъде обединението, която ще ръководи България. " Майко блага! ", бих споделил аз ", съобщи още той.

Бареков прикани прокуратурата да бъде пожелан имунитетът на Кирил Петков, подал лъжлива декларация и съзнателно излъгал президентската институция, с цел да заеме поста министър на стопанската система. " Нещата са изрично за импийчмънт и изрично за задействането на Гешев ".

Според Бареков ГЕРБ ще оцелее, само че би трябвало да бъдат извадени на напред във времето качествени хора, разпознаваеми лица за по-широки национални маси: " Така че, ще употребявам израза на господин Борисов " Сега му е времето да си подреди къщичката. Почвата е плодородна за нови политически обединения. Защото никой към този момент няма да е толкоз покрай ръба на болшинството, както беше ГЕРБ 2009 година ".

" Когато Кирчо Петков принудително продаде Македония, когато влезе Истанбулската спогодба и позволи гейбраковете, най-сетне ще се чуе, че в основата на българската политика би трябвало да бъде фамилията като полезност. Кога в България либерално-прогресистки партии от подобен диаметър са имали дълготраен триумф? Големите обединения, които са управлявали България и са очертавали за десетилетия напред българските хоризонти, са били дясноконсервативните ", съобщи още Бареков.

" Циркът стартира. Менажерията влиза в Народното събрание. Зоопаркът е към този момент в Народното събрание. Това е доста забавен парламент, който не трябва да се пропуща ", съобщи Николай Бареков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР