Бившият евродепутат Никола Бареков коментира днешната изцепка на вътрешния министър

...
Бившият евродепутат Никола Бареков коментира днешната изцепка на вътрешния министър
Коментари Харесай

Бареков за Рашков: Всеки политик с такава торбичка е шукаритетен, побира в нея най-важното - бутилка водка, малко пури от митницата, шпек салам...

Бившият евродепутат Никола Бареков разяснява днешната изцепка на вътрешния министър Бойко Рашков, който бе хванат от ПИК да запива в столичен ресторант.



Когато схваща, че ще бъде хванат по " бели гащи " в работно време, Рашков се омита с галактическа скорост от ресторанта.

Журналистката от ПИК Ива Николова го пресреща на входа на заведението и го пита какво прави там в работно време и за какво е в явно несъответстващо положение. Рашков, клатушкайки се и въоръжен с жълта торбичка в ръка, я избутва и се мята в държавния си мерцедес, без да обели дума.

Сътрапезниците му, виждайки камерата на ПИК, замръзват по местата си. Недружелюбният им коментар е, че те не са обядвали с Рашков. Което е явна неистина.

Всеки политик с такава торбичка е шукаритетен. Побира в нея най-важното. Бутилка водка, малко пури от митницата, шпек колбас и съветска салата за мезе. После става и за повръщане, разяснява Бареков, който загатна и за друга торбичка, дадена на президентския консултант Пламен Узунов, за което ПИК заяви преди време.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР