Бившият директор на Направление Детско-юношески футбол в БФС Пламен Михов

...
Бившият директор на Направление Детско-юношески футбол в БФС Пламен Михов
Коментари Харесай

Балъков уредил бивш шеф на детско-юношеския футбол в БФС за скаут на Щутгарт

Бившият шеф на Направление Детско-юношески футбол в БФС Пламен Михов към този момент е скаут на немския първокласен клуб Щутгарт. Михов, който от есента на 2016-а година се откри в Германия, ще дава отговор за школата на клуба и би трябвало да следи дребни отборчета, шампионати и шампионати в региона на юг от града до швейцарската граница.

Михов би трябвало да събира информация и да натрупа база-данни за момчета, които могат да бъдат привлечени в академията на клуба. Паралелно с това, той е треньор и във футболното учебно заведение на името на Красимир Балъков, както и заема управителен пост в аматьорски клуб в Ройтлинген.

Назначението на Михов като скаут за школата на Щутгарт е станало посредством точно на рекомендацията, която е направил легендата на българския футбол Красимир Балъков, който сега е треньор на Етър ВТ.

До юни 2016-а година Пламен Михов работеше отпред на Детско-юношеския футбол в БФС, а по-късно беше и изпълнителен шеф на Нефтохимик при влизането на тима в новия формат на Първа лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР