Бившият депутат от Продължаваме промяната Настимир Ананиев е внесъл искове

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната Настимир Ананиев е внесъл искове
Коментари Харесай

Настимир Ананиев даде на съд Трифонов и Биков. Слави: Хлебарката се мисли за лъв

Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев е внесъл искове в Софийския областен съд срещу водача на " ИТН " Слави Трифонов и някогашния народен представител от ГЕРБ Тома Биков, потвърдиха за Dir.bg от СРС. 

Ананиев съди за клюка Трифонов и Биков поради изказванията им, свързващи името му с криптобанката " Нексо ". В средата на януари и водачът на " ИТН ", и депутатът от ГЕРБ разясниха, че Настимир Ананиев е съучастник на един от притежателите на " Нексо " Антони Тренчев. Предстои Софийският областен съд да насрочи делата, а в случай че бъдат наказани, Трифонов и Биков могат да получат санкция от 5000 до 15 000 лева и публично неодобрение.

" Заведох каузи против Слави Трифонов и Тома Биков за лъжите и клеветите, които изговориха по мой адрес. Интересно дали по тази причина Трифонов се ускори да става отново претендент народен представител - с цел да се пази с имунитета си. Никой не им дава право да клеветят и вършат внушения ", написа в профила си във Facebook Ананиев.



Малко по-късно Слави Трифонов отговори задочно още веднъж с пост в обществените мрежи, като съобщи, че доста се е смял на изказванията на Ананиев.

" Бившият ковчежник на Киро-Асеновата партия и мой обичан народен представител Настимир Ананиев оповестил, че ме съди за клюка. Дотук нищо забавно. Да заповяда. Ама вижте по-натам какво подстрекателство прави любимецът ми Насти - значи, съгласно него, аз толкоз доста съм се уплашил, че чак съм заставен да стана народен представител, с цел да се спася с депутатски имунитет от това колосално дело за 5 хиляди лв.. Признавам си - от дълго време не се бях смял по този начин. Може би за последно се смях по този начин, когато Насти си снимаше шкембето, до момента в който изпълняваше българския химн. Браво, Насти! Тук бих цитирал твоя сътрудник, депутата Христо - “Нема да спираш, ти си популярен. Международен актьор. ” Между другото, тоя текст, подобаващ за Насти, е от песента “Сърцето на хлебарката ”. Всъщност, знаете ли доста постоянно от кое място идва непринудения смях - идва, когато видиш по какъв начин хлебарката се мисли за лъв ", добави Трифонов.

 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР