Бившият депутат от Има такъв народ Станислав Балабанов направи коментар

...
Бившият депутат от Има такъв народ Станислав Балабанов направи коментар
Коментари Харесай

Балабанов: Това, което сътвори ГЕРБ за 10 години, ще е трудно да се възстанови в следващите 50

Бившият народен представител от " ИТН " Станислав Балабанов направи коментар по отношение на решението на Европейски Съюз да ни отреже за Шенген при откриването на предаването си " Студио Хъ " в " 7/8 ТВ ".

" Днес Европа затвори сякаш вратите си за България. Няма да ни одобряват в Шенген. Тази тематика в този момент почва да се политизира. Повечето политически партии споделят, че България е дала отговор на всички условия, европейците обаче споделят, че в България няма господство на закона, няма политическа непоклатимост и за жалост по границата ни нещата наподобяват пагубни. Истината е някъде по средата. Жалко, че през последните години отговорни за тази обстановка сега са тези, които през днешния ден договарят във връзка с първия мандат. Защото 10 години това, което сътвориха ГЕРБ, ще е мъчно да се възвърне в идващите 50 несъмнено, като виждам по какъв начин се развива политическата обстановка. Защото те са основните виновници за пагубната обстановка по българската граница.Както знаете, преди към месец едно младо момче заплати с живота си, с цел да отбрани българската територия от следващите мигранти. Това е единствено един колорит от цялата тази политическа срамота, която следим сега. Нищо, че политическите водачи по-скоро приказват на своите си гласоподаватели, без да мислят за вас. Подготвят си терена за идващите избори. Върнаха и хартиената бюлетина, с цел да са спокойни ", сподели той.

" На фона на всичко това ние мислим, че единственият излаз в тази обстановка е, дружно като общество с наша помощ, да предизвикваме референдум за промяната на политическата система. И България да стане президентска република. 30 години народна власт, която беше унищожена и в последна сметка създаде разпасаност, извънредно време е да пробваме нов метод. Дали ще се получи, зависи единствено от вас ", безапелационен бе Балабанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР