Бившият депутат от Има такъв народ, сочен за част от

...
Бившият депутат от Има такъв народ, сочен за част от
Коментари Харесай

Бивш депутат на Слави пред Lupa.bg: Очаквам щети и за двете коалиции

Бившият народен представител от ИТН, апетитен за част от отцепническата група на сегашния национален фаворит от ПП-ДБ Радостин Василев Светлин Стоянов счита, че решението за ротационен кабинет сред ГЕРБ-СДС и дясноцентристката коалиция е по-скоро неточност. И чака то да нанесе вреди и върху двете обединения.

Пред Lupa.bg Стоянов, който бе в експертния съвет на Продължаваме промяната по защитата и националната сигурност по време на последните акции, разкри, че за този поврат от неделя вечерта-понеделник заран не е имало допитване от страна на партията на Кирил Петков и Асен Василев до хората от листите, измежду които е и той. А решението е било напълно в ръцете на Изпълнителния съвет.

" Нашата изразителност е твърдо анти-ГЕРБ. Това, което ме тревожи, а и хората са обезпокоени, същото е и в редиците на ГЕРБ, е, че най-вероятно обстановката ще докара до вреди ", разяснява той. Иначе по думите на ексдепутата времето и събитията работят за ПП-ДБ.

Аргументът му е, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е в невъзможност. `Как ще изясни на електората, че е съборил предходното постоянно държавно управление, а в този момент поддържа министрите му?

Не трябваше да се позволява Габриел да е част от кабинета ", счита още Стоянов.

И е на мнение, че в случай че България бе изправена пред шести следващи парламентарни избори, предварителни, обстановката и за Политическа партия, и за Демократична България би била по-позитивна.  

Радостин Василев и Стоянов, както и още трима от отцепниците от групата на Има Такъв Народ, са част от Гражданско Движение за Силна България. Именно то поддържа Политическа партия и Демократична България на изборите в общ съюз, в това число посредством своите кандидат-депутати. Сега следва управителните му органи да решат дали биха подкрепили министри от кабинета " Долче и Габана ", както се майтапят с логото на известната фешън марка в последните дни поради съвпадащите букви на бъдещите министър председател Денков и Габриел.

А по какъв начин се стигна до изненадващия раздор сред ГЕРБ и Слави Трифонов, откакто бе контрактувана даже управническа формула с Движение за права и свободи и систематизиране на постовете в Министерски съвет, Стоянов дава отговор, че най-вероятно алъш-веришът е кипял до последно. Но в последна сметка Борисов е отказал основното преодоляване на Министерство на регионалното развитие и Министерството на енергетиката на Дългия и това е принудило шоумена да направи заветния пирует. 
ТЕМА преди 6 часа 770 преди 7 часа 1244 преди 13 часа 7663
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР