Бившият депутат от Демократична България“ /ДБ/ Димитър Найденов очаква името

...
Бившият депутат от Демократична България“ /ДБ/ Димитър Найденов очаква името
Коментари Харесай

Димитър Найденов: Спиралата от нови и нови избори пази Борисов от закона „Магнитски“

Бившият народен представител от „ Демократична България “ /ДБ/ Димитър Найденов чака името на Бойко Борисов да се появи в листата на глобени лица по закона „ Магнитски “ . Според него обаче това няма по какъв начин да се случи, до момента в който страната ни е в серпантина от повтарящи се предварителни избори .

Ето какво написа Найденов във Фейсбук по тематиката:

„ Теоретично Съединени американски щати не биха могли да разгласят лицето Борисов за глобен по закона „ Магнитски “ тъкмо в този момент, без да бъдат упрекнати, че се намесват в идните избори на трета страна.

А и през последните две години, с тази серпантина от непрекъснато идващи нови предварителни парламентарни избори, важи същото.

Това надалеч не значи, че Борисов към този момент не е в листата с чакащи.

Интересен обаче тук е въпросът, не изяснява ли това стремежа на ГЕРБ непрекъснато да саботират съставянето на постоянно държавно управление и да хвърлят страната към този момент две години в състояние на непрекъсната предизборна конюнктура? Нещо, от което само Борисов печели.

Първо от неналичието на действителна правосъдна промяна, която би довела до резонни и предстоящи обвинявания към него.

И второ, да протака колкото може повече във времето, все по-застигащите го, както по всичко наподобява, наказания по закона „ Магнитски “. Което от своя страна би белязало края на политическата му кариера и потреблението ѝ от него като финален щит против наказателното му гонене у нас.

Защо обаче един цялостен народ би трябвало да бъде държан като пленник на физическото оцеляване на Борисов?

Крайно време е той да бъде отместен настрана, с цел да освободи път на България да мине напред.

И това премахване може да стане още на 2 април, по волята на свободните жители на идните избори. Бързо и елементарно. Просто се желае малко воля.

Излезте и гласувайте за това. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР