Бившият депутат от БСП Георги Анастасов скочи на певицата Дара

...
Бившият депутат от БСП Георги Анастасов скочи на певицата Дара
Коментари Харесай

Ексдепутатът от БСП Георги Анастасов скочи на Дара и мятането й на пищен бюст в ефир! Ето как я обиди публично

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия Георги Анастасов скочи на певицата Дара много остро, разбра HotArena.

Дългогодишният политик се възмути от видео на певицата в утринно предаване, в което тя е по тъничко бюстие, от което провокативно прелива гръдта й, която младата изпълнителка не е прикрила даже със сутиен.

Разврат! Римската империя е починала заради дивия и фрапантен разврат! България е паднала под турско иго поради дивия и фрапантен разврат! “, написа под фотосите на Дара Анастасов, като преди този момент статусът му потегли оттова, че: „ Уличници и пачаври облъчват обществото от екрана! “.

Възмущението на политика идва от тоалета на брюнетката, само че и поради обстоятелството, че „ е непоносимо пачаври да вървят по малките екрани и да облъчват децата “, споделя той пред „ България Днес “.

Той не счита, че Дара ще се обиди от думите му, защото той засяга всички тези, които се държат като нея, показвайки голотии в тв ефира.

Казах, че развратът ще съсипе страната, което е истина! Достатъчно хора с непоносимо държание виждам. Не одобрявам в публични вести и излъчвания, не нощни, не нецензурен и еротични, да вървят голи дами и мъже! Не мога да си показва това да продължава да се обявява! С дами и мъже, които демонстрират единствено полови пози, България няма да оцелее. Помислете какви фамилии ще основат! И тези хора, в случай че ги попитате най-елементарни въпроси, няма да ви отговорят “, продължава още Анастасов.

Според него не може да приказваме за успешността на дадена персона, в случай че зад нея се крие само половост.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР