Бившият държавен глава на България Росен Плевнелиев, влюбен във водещата

...
Бившият държавен глава на България Росен Плевнелиев, влюбен във водещата
Коментари Харесай

Плевнелиев поръчал Tesla за 140 000 за Деси

Бившият държавен глава на България Росен Плевнелиев, влюбен във водещата на прогнозата за времето от Nova TV Деси Банова, съществено е развързал кесията, с цел да направи щастлива дългокраката русокоска. За петте месеца, в които са публично дружно Плевнелиев е изхарчил към 300 000 лв. по Деси Банова, съгласно нейни сътрудници, твърди в. "Уикенд ".

Сред ярките доказателства за любовта на някогашния президент към Деси Банова е поръчаният от от него за нея автомобил Tesla. Електромобилът коства 140 000 лв. и се чака всеки миг да дойде от Америка.

"Росен реши да изненада Деси с нова кола, до момента в който двамата бяха в Съединени американски щати предишния месец. Там президентът взе участие на интернационалния конгрес в Ню Орлиънс и взе обичаната със себе си. Докато Плевнелиев бе ангажиран като пратеник на форума, Деси прегледа забележителностите на града, а най-после тя бе изненада с покупката на автомобила. Новата Tesla ще дойде в средата на януари в България, защото пътува по море ", издават сътрудници на русокоската.

Луксозният електрически автомобил не е единственият безценен подарък, който влюбеният Плевнелиев прави на красивата водеща.

"Деси в никакъв случай не е била толкоз обгрижвана, въпреки постоянно да е имала взаимоотношения с богати мъже. Буквално всеки ден получава цветя и разнообразни дарове от Плевнелиев. Той й е извадил златна кредитна карта, с която тя може да пазари на воля из целия свят. ", впечатлени са близки до Деси Банова.

По време на американската почивка Плевнелиев й подарил още и финален модел iPhone Х. Освен това президентът бил великодушен и към дъщерята на възлюбената си - Йоана. Малката също получавала ежедневни дарове.

Най-голямото благополучие за Деси Банова въпреки всичко не са подаръците, а новите светове, които опознава около статута си на дамата до някогашния държавен глава, който към момента не се е развел със брачната половинка си Юлияна.

Откакто са дружно, Плевнелиев и Деси Банова са посетили на 2 пъти Америка, Лондон, с цел да гледат триумфа на Григор Димитров на финалния шампионат на АТП, а в този момент се приготвят за почивка в Шанхай.

В Китай Банова и Плевнелиев ще изкарат една седмица, като единствено самолетните билети за бизнес класата до Китай костват 5000 $. Двамата ще отседнат в апартамент в 5-звезден хотел, като престоят им в Азия ще коства близо 20 000 $.

Преди предстоящото азиатско странствуване светската двойка предприе няколко пътувания в Европа. Плевнелиев заведе Деси в Естония, като двамата изкараха 4 дни на Балтийско море, по-късно президентът разведе обичаната си за 3 дни из Франкфурт и Мюнхен, а най-честата дестинация на влюбените е Гърция. За петте месеца откогато са дружно, Росен и Деси са посетили южната ни съседка най-малко 4 пъти.

Засега двойката живее в центъра на София, в апартамент на Росен Плевнелиев, платен от президента преди 8 години. Бившият държавен глава е дал просторния си мезонет в затворения жилищен комплекс Residential Park на брачната половинка си Юлияна Плевнелиева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР