Бившият бразилски национал Фелипе Мело разкри, че през 2010 година

...
Бившият бразилски национал Фелипе Мело разкри, че през 2010 година
Коментари Харесай

Мело: Трансферът ми в Реал Мадрид пропадна заради настъпването ми срещу Робен

Бившият бразилски национал Фелипе Мело разкри, че през 2010 година е бил на крачка от трансфер в Реал Мадрид. Той обаче пропаднал след настъпването на отбранителния полузащитник против тогавашното крило на Нидерландия Ариен Робен по време на 1/4-финалите на Световното състезание в ЮАР. За тази своя постъпка актуалният капитан на Палмейрас беше изпъден с пряк червен картон.

“Докато бях в Алмерия, попаднах в селекцията на най-хубавите играчи в испанския шампионат. Мисля, че бях дружно с Чави от Барселона. Във Фиорентина стана същото - бях най-хубавият в италианското състезание. В Галатасарай - същото. В Купата на конфедерациите - същото. Значи това остава с мен, историята. Накрая можех да подриша с Реал Мадрид. Това ми сподели моят сътрудник, когато бях на Мондиала. Но след станалото на 1/4-финала… Изгонването постави завършек на интереса на Реал. Това обаче са неща, които се случиха и трябваше да се случат. Всичко станало ми оказа помощ да израстна като човек, като състезател, като експерт, като татко, като съпруг… Много съм признателен на Господ за всичко, което ми се случи и се случва в живота ми.
Felipe Melo reconoce que lo tenía hecho con el club blanco, pesándole la agresión al holandés en el Mundial 2010
" Me hubiese gustado jugar en el Real Madrid " https://t.co/rTp1tHKOv7
— Diario AS (@diarioas) June 11, 2020 Вече всичко беше контрактувано към оня миг. Но то се случи и това беше. Останах в Ювентус и по-късно отидох в Галатасарай. Вижте какъв брой хубаво се получи! Там се трансфорах в най-хубавия бразилец в турския футбол, печелейки титли - осем за четири години. Това е необикновено. Дали щях да пиша история като футболист на Реал Мадрид? Да, само че може би в този момент нямаше да бъда боготворен в Галатасарай - клуб, който ще остане в сърцето ми вечно.

Дали щеше да ми хареса да играя в Реал на Жозе Моуриньо, Кристиано Роналдо и Кака? Всеки би желал да играе в Мадрид. Когато ти се обади Реал или Барселона, би трябвало да оставиш всичко и да играеш. Това са два големи тима, два невероятни клуба. Щеше да ми е прелестно да играя в Реал Мадрид. Но пък играх в Интер. Когато бях във Фиорентина, помня, че ми се обадиха от Интер. Исках да отида в Интер, а не в Ювентус. Но най-после Юве заплати клаузата ми и отидох там. Благодаря доста на Юве, тъй като опознах техния свят. Беше феноменално. За мен те са измежду петте най-хубави клуба в света”, показа Мело пред AS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР