Бившият бразилски нападател Роналдо (Феномена) призова ръководството на Барселона да

...
Бившият бразилски нападател Роналдо (Феномена) призова ръководството на Барселона да
Коментари Харесай

Роналдо не би пуснал Меси от Барселона

Бившият бразилски нападател Роналдо (Феномена) прикани управлението на Барселона да не позволява Лионел Меси да си тръгне. Според него проблемите на каталунците няма да бъдат решени с вероятно негово овакантяване, в противен случай - ще се задълбочат.

" Меси е състезател, към който се ориентира целия тим. Ако бях на мястото на ръководителите на Барселона не бих разрешил никога той да си тръгне. Той има прелестни връзки с клуба и не мисля, че е спрял да го обича. Ситуацията стана доста сложа по-късно 2:8 против Байерн в Шампионската лига. Търсят се виновници и някой би трябвало да понесе отговорността за провалянето. Лео има потребност от помощ от съотборниците си, както и те от неговата. В Барселона би трябвало да стартират да мислят друго в идващите сезони. Не мисля, че с напускането на най-хубавия си футболист ще решат проблемите ", споделя Роналдо, представен от " Марка ".

Според информации в медиите самият Меси е споделил пред новия треньор Роналд Куман, че към този момент мисли за бъдеще надалеч от " Камп Ноу ". Някои от шефовете също били склонни да се разделят с аржентинеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР