Бившият бос на Левски Тодор Батков се изказа пред Sportal

...
Бившият бос на Левски Тодор Батков се изказа пред Sportal
Коментари Харесай

Батков: Държавата не е помогнала на Левски! Армията беше в бюджета на МО, Славия взе 200 дка на караминьол, в Пловдив им строят стадиони

Бившият необут на Левски Тодор Батков се изрече пред Sportal TV по въпроса за държавната помощ по отношение на клубовете в родния футбол. Според юриста страната не е дала и 1 стотинка на клуба от Сухата река.

" Аз съм правил това, което мога, за Левски. И съм го правил от сърце. Въпреки обидите и упреците, не скърбя. Безспорно Наско Сираков също обича Левски. Сигурен съм, че и той дава, каквото може. Той самичък си призна за грешката с Джоузеф Диксън. Наско ми изясни, че ляга и става с мисълта, че същестуването на клуба е негова отговорност. Той можеше да се трансформира в индивида, който да забие последния гвоздей. Случват се такива неточности. Тази история, която се получи при мен с Казанската спекулация, я направих с концепцията да продам някой футболист, с цел да вкарам свежи пари в клуба.
 Тодор Батков: Конгресът на Бербатов не може да създаде никакви правни последствия Тодор Батков: Конгресът на Бербатов не може да създаде никакви правни последствия
Не е хубаво това, че вдигната ограничаването за броя на чужденците отвън терена. Това е неточност! В един българин имаше през вчерашния ден, гледах е, това български тимове ли са? играе все по-добре. Има обединяване на публиката, каквото имаше до 2007 година, когато играхме огромните мачове. Да, клубът е в тежко финансово положение, само че публиката е ангажирана, събират се пари, всеки дава колкото може, оптимист съм. Всеки да дава по 200 лв. примерно, това са два милиона на месец, аз ще давам по 2 000 лв., кой колкото може. Левски е нещо огромно! Мъри е най-хубавият треньор на Левски през този век, на едно равнище с Муслин да кажем, само че към този момент на награди, преди време беше асистент на Муслин.
 Батков: Изпълкомът на Бербатов е тесногръд - българският футбол не е ЦСКА Батков: Изпълкомът на Бербатов е тесногръд - българският футбол не е ЦСКА
Може би усещам някаква виновност по отношение на махането на Стоилов, само че това не значи, че нямам значителен принос за триумфите преди този момент. За зла орис не успяхме купата да вземем, стартира се градеж на бранша, груба неточност беше.

Де факто страната с нищо не е помогнала на, с нищо! Секторът е издигнат върху държавна земя, Левски заплати 500 000 лв. за основаване правото на градеж, с цел да не се минава през социална поръчка. Самият бранш е издигнат с борчове на клуба, да виждате някъде страната? С парите от Шампионската лига Левски построи общежитието. Като взехме клуба от Томас, имаше дървета сред пейките на стадиона, ремонтирахме всичко, след това ново табло, парно, терен, 1 стотинка не е страната няма!

взе на караминьол най-големият частен парцел, това е истината, караминьол! Венци несъмнено ще се включи да разяснява в този момент, само че това е - " Софийски парцели ", тра-ла-ла, изтласка с нарастване на капитала общественото сдружение и взеха 200 дка. Защо на някой не даде по този начин 200 дка?

Държавата строи стадионите на пловдивските тимове. и кой ги устояваше до напълно скоро? Нали? нали ще получат в този момент земята като апорт, сякаш по този начин приказват. До 2005 година цялата прехрана на " Армията " и базата им беше в бюджета в Министерството на защитата - щатни случители, ток, вода. Това в в никакъв случай не е било. Може да не престават тия престрелки, но… ", сподели Тодор Батков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР