Бившият български национал Димитър Бербатов коментира ситуацията около любимия си

...
Бившият български национал Димитър Бербатов коментира ситуацията около любимия си
Коментари Харесай

Бербатов: Понякога парите не купуват успехи

Бившият български национал Димитър Бербатов разяснява обстановката към обичания си Нюкасъл, който е пред съдбоносна договорка. Собственикът Майк Ашли, сякаш най-сетне е благоволил да се раздели с контролния пакет акции в клуба и ще ги продаде за сумата от 300 млн. паунда на консорциум от Саудитска Арабия.

В Англия незабавно се заприказва, че „ свраките” ще последват образеца на Манчестър Сити и ще се трансфорат в сериозна футболна мощ на Острова и Европа. Бербатов обаче предизвести, че това може да не се случи незабавно.

„ Това, което се случва в Нюкасъл е много вълнуващо, само че все пак считам, че ще им бъде доста да привлекат топ футболисти, най-малко в началото”, написа Бербатов в колонката си за Betfair.

“Ако бях футболист в тази обстановка и те се извърнат към мен, първо ще преценява персоналната си позиция – къде играя, благополучен ли съм, какво е финансовото ми състояние. Някои ще бъдат привлечени от парите, до момента в който други ще отидат там поради новия план, други пък поради мениджъра. Различно е за всеки играч”, сподели още той.

„ Виждам, че някои съпоставят обстановката с Манчестър Сити, когато клубът бе продаден през 2008 и техният първи трансферен прозорец. Има някои общи неща. Точно тогава отидох в Юнайтед и за мен нямаше по-умен ход, поради историята на клуба, играчите и поради това, което можех да печеля с този тим. Понякога огромните пари не купуват успехи”, добави Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР