Бившият български национал Благой Георгиев се хвърли в дълбоките води

...
Бившият български национал Благой Георгиев се хвърли в дълбоките води
Коментари Харесай

Благой Георгиев като CR7

Бившият български национал Благой Георгиев се хвърли в дълбоките води на стилната промишленост. По образеца на суперзвездата на Ювентус и петкратен притежател на “Златната топка” Кристиано Роналдо, той включи цифрата 7 в своята нова запазена марка. Тя носи името BG7 by Blago Georgiev и показва елегантни спортни дрехи.

Без подозрение, решението на екс футболиста да се изяви на новото занятие е повлияно от приятелката му Златка Райкова, която също има фешън линия. Георгиев даже е рекламно лице на мъжките продукти от нейната сбирка. Изборът на седмицата пък не е инцидентен - Благо постоянно е играл с номер 7, единствено в Амкар (Перм) и Рубин (Казан) той бе ангажиран. Той към този момент промени името на профила си във Facebook.
Това не е първият опит на Георгиев да пробие в стилната промишленост. Преди две години той пусна своя линия тениски в комбина с дизайнерката Елена Манолкова и нейната спортна марка Super Rich. Първите артикули - дизайнерски тениски с лика на футболиста, лъснаха върху гърдите на групичката майстори на дребни малки врати. Те се прочуха около клипчетата на Валери Божинов с кавъра на " Трепни ", в които някогашният футболист на Партизан пращаше онлайн поздрави на Благо Иконата, Тони Найка и Асенчо Таксито. Въпросните тениски обаче от дълго време не се продават.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР