Бившият български футболист Димитър Бербатов отново отбеляза гол в благотворителен

...
Бившият български футболист Димитър Бербатов отново отбеляза гол в благотворителен
Коментари Харесай

Димитър Бербатов с гол за Манчестър Юнайтед в благотворителен мач срещу Ливърпул

Бившият български футболист Димитър Бербатов още веднъж означи гол в благотворителен дуел, който опълчи един против различен огромните противници Манчестър Юнайтед и Ливърпул, като тимовете им бяха формирани от известни играчи от близкото минало.

Срещата сред двата отбора под името " Легендите на севера " се организира в дома на " мърсисайдци " " Анфилд ", като в тима на домакините личаха имената на футболисти като Йежи Дудек, Чаби Алонсо и Луис Гарсия, а ментор беше Кени Далглиш.

За Юнайтед пък с изключение на Бербатов на терена бяха още Денис Ъруин, Яп Стам, Карел Поборски и Рой Кийн. В ролята на треньор на " алените дяволи " пък влезе различен някогашен състезател на клуба Анди Ричи.

В последна сметка срещата на " Анфилд " завърши с победа с 2:1 за домакините, макар че Димитър Бербатов бе дал задатък на гранда от Манчестър. С попадения на Марк Гонсалес и Флоран Синама-Понгол обаче " мърсисайдци " стигнаха до поврат.

През месец март тази година двата отбора още веднъж се изправиха един против различен, като тогава Бербатов също беше прецизен за Юнайтед, само че, както и през вчерашния ден неговият отбор в загуби.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР