Бившият ас на Арсенал и Ливърпул Джърмейн Пенант ще бъде

...
Бившият ас на Арсенал и Ливърпул Джърмейн Пенант ще бъде
Коментари Харесай

Skint Бившата звезда на Арсенал Джърмейн Пенант „изгонен от дома си“ след раздялата с риалити звездата

Бившият ас на Арсенал и Ливърпул Джърмейн Пенант ще бъде изпъден от вкъщи си в сряда, съгласно неговата някогашна риалити звезда Джес Импиаци.

Вимпелът получи време да откри ново място, където да остане след раздялата си с някогашната звезда на Love Island Импиаци предишния месец. Въпреки това, 41-годишната някогашна звезда на " Анфийлд " откри наемател чартърен доста мъчно, откакто беше разгласен в неплатежоспособност преди 12 месеца, дължайки на кредиторите зашеметяващите £1 милион.

За известно време изглеждаше, че в случай че Pennant ще би трябвало да сътвори магазин на дивана на другар, само че в този момент наподобява, че някогашният Gunner най-сетне е намерил лично място и се стреми да се реалокира до края на седмицата. Смята се, че двойката се е разделила, откакто Импиаци е изискал време за връзката им.

Слуховете са, че това решение произтича от обстоятелството, че риалити телевизионната звезда Импиаци е споделила от другари, че Пенант е прекарал нощта с доминантка по време на отмора в Ибиса предишния май. По същ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР