Бившият ас на Арсенал Едуардо да Силва разкри, че се

...
Бившият ас на Арсенал Едуардо да Силва разкри, че се
Коментари Харесай

Забравената звезда на Арсенал, 40, прави изненадващо футболно завръщане с 14-то ниво minnows

Бившият ас на Арсенал Едуардо да Силва разкри, че се готви да се завърне във футбола повече от пет години откакто се пенсионира.

Бившият хърватски национал е представлявал националната си страна на европейските шампионати, като в същото време се е появявал и в Шампионската лига за голям брой клубове. Следващото му футболно премеждие е забележителна смяна в темпото, като се има поради, че идва в 14-то равнище на британския футбол с централната и източната дивизия на Кент Каунти и Джилингам Таун.

Много почитатели биха предположили, че са видели последният от Едуардо, когато той разгласи, че окачва обувките си през 2018 година, само че някогашният гений на Шахтьор Донецк се приготвя за завръщане, което малко на брой биха могли да плануват. Последният му усет на британския футбол пристигна през далечната 2010 година, до момента в който към момента беше с артилеристите.

Неговото шокиращо завръщане обаче беше въодушевено от това да стане дипломат на британските минноу и желанието да се включи в всеобщите футбол, нещо,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР