Бившият агент на КГБ Алия Роза даде няколко съвета на

...
Бившият агент на КГБ Алия Роза даде няколко съвета на
Коментари Харесай

Бивш офицер от КГБ учи жени как да съблазняват мъже СНИМКИ

Бившият сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Алия Роза даде няколко съвета на почитателите си в обществените мрежи за съблазняване на мъже. Тя предлага на дамите да учат " логиката на психиката на мъжете ", преди да отидат на среща.

39-годишната Алия Роза е родена в Казахстан и става разузнавач на съветското държавно управление след разпадането на Съветския съюз, пише Daily Star. Изпълнявайки строго секретни задачи, тя става специалист в региона на " мъжката логика на психиката ".

Скоро „ момичето на Джеймс Бонд “ (както тя самата назовава себе си) стартира да преподава едночасови курсове за 200 паунда за това по какъв начин да спечелите всеки мъж. Сега тя печели към £1,5 милиона на година.

Алия има почитатели, които се надяват да научат триковете на нейния поминък. Тя споделя, че нейните възпитаници се научават да получават каквото изискат, а участието в Superlady им дава достъп до изключителни събития на аления килим.
 Бивш чиновник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), някогашен разузнавач, Алия Роза, родена в Съветския съюз, шпионирала олигарси, логика на психиката на мъжете Алия активно пише в обществените мрежи, където има повече от 1,2 милиона абонати Снимка: SWNS
Бившият разузнавач отбелязва, че всяка жена може да се причисли към групата, добавяйки, че употребява тези принадлежности в своето „ всекидневие “.

„ Когато провеждам събитие, поканвам ги на фешън представяния или следобеден чай, имам достъп до известни персони и фешън марки от висок клас, което е мъчно да се откри. Те идват, срещат се, поддържат връзка, пият и имат в действителност значимо прекарване. " „ Когато бях в учебно заведение, бях фанатик и ме тормозеха. Бях единственият човек с азиатски тип в навалица от бели хора и децата ме тормозеха. Наричаха ме грозна, тъй като имах акне. Бях доста несигурна ", споделя тя.
 Бивш чиновник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), някогашен разузнавач, Алия Роза, родена в Съветския съюз, шпионирала олигарси, логика на психиката на мъжете Бащата и майката на момичето също били шпиони Снимка: SWNS
Алия твърди, че силата на съблазняването не се крие във външния тип или самочувствието, а в харизмата.

„ И майка ми, и татко ми бяха членове на руските секрети служби, тъй че допускам, че това беше естествено за мен. Те ме научиха на всичко за шпионажа: по какъв начин да вървя, по какъв начин да се гримирам и, най-важното, по какъв начин да разбирам логиката на психиката на мъжете. Беше като за ролята на дамата на Джеймс Бонд. Те сътвориха нашата харизма - нашата аура - и ни научиха на най-хубавите техники за съблазняване на хора. Всички тези техники от този момент приспособих в всекидневието си. Без значение е дали сте с наднормено тегло или с невисок растеж. Всичко е въпрос на харизма “, добави Алия.

Жената и дребният й наследник са живели в Швейцария, Лондон, а по-късно в Съединени американски щати.

Алия, която постоянно е проявявала користолюбие към модата, след толкоз доста тествания в живота основа лична PR компания. Сега тя прави това, което обича, а също по този начин интензивно написа в обществените мрежи, където има повече от 1,2 милиона клиенти.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР