Бившия зам.-директор на института по психология на МВР Росен Йорданов

...
Бившия зам.-директор на института по психология на МВР Росен Йорданов
Коментари Харесай

Росен Йорданов: МВР и прокуратура няма как да работят един без друг

Бившия зам.-директор на института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи Росен Йорданов разяснява връзките сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

" Това нещо прокуратура без Министерство на вътрешните работи и Министерство на вътрешните работи без прокуратура да има работа и да се прави инспекция, и тези изрази, които се употребяват, са откровена нелепост. Бях засегнат от свръх интензивността на прокуратурата. Защото съгласно мен тя би трябвало да повдига и поддържа обвинявания. Но по-късно се случи тъкмо противоположното. При един случай в Дупница даже имаше закъснение от към един месец, с цел да може прокуратурата да разпореди на Министерство на вътрешните работи да работи. После пък се случи противоположното - Министерство на вътрешните работи отхвърли да работи с прокуратурата. Няма по какъв начин да се случат тези неща без взаимоотношението сред тези две институции ", безапелационен бе той в утринния блок на БТВ.

" Имам едно малко преимущество, че аз познавам от вътрешната страна цялата система. Виждал съм по какъв начин работят. Аз съм за това да се състои смяна, която да отпуши опцията да се работи същински. Защото виждам какви са резултатите върху някогашните ми сътрудници. Там е страшна незаинтересованост. Абсолютно нищо не се прави като хората. Един сътрудник ми вика - " аз преди време не помня по какъв начин сме ги разкривали без камери. Проблемът е систематичен, да не го трансформираме в на ниска цена сеирджийство. Нали не вярвате, че в случай че на следващия ден Гешев си подаде оставката, внезапно всички проблеми ще изчезнат ", сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР